Salı, 02 Mayıs 2023 10:44

Seçim öncesi kutsanmış kaos ve Haçlının amacı

Kutsadıkları ve adını “Kutsanmış Kaos” olarak koydukları büyük Ortadoğu oyunu, mesihin geleceğini beklediklerini, söyleyen tapınakçılar, plan dahilinde Ortadoğu’yu kan ve gözyaşı ile cehenneme çevireceklerini söyleyen Evanjelizm, büyük haçlı kaotik eylemlerin peşindedir.

Karşımızda, kendilerinin Tanrı tarafından seçilmiş üstün bir ırk olduklarına inanan bir avuç sapkın var. Bunlar bugün 90 ülkeyi ele geçirerek tek bir dünya devleti kurmayı düşünüyor. Karşılarında en büyük tehdit olarak Türkiye’yi gördükleri, Vatikan’ın dönem dönem kutsaması bunu kanıtlamaktadır. Türkiye’nin bölünmesi için azınlıklar üzerinden hak iddia etmektedir.

Anadolu’yu işgal ve parçalama, Siyonist ve derin İngiliz aklının bir parçası olarak Evanjelist ve Paganist güçlerin kutsadığı iç savaş ile hızlandırılmasını amaçladıklarını gizlemekte bir beis görmediklerini açıkça ifade etmektedir. Evet, yanlış duymadınız. Bu, kutsanmış kaos! Pagan ritüelleriyle de kutsandı, Vatikan ritüelleriyle de, Siyonist ritüellerle de kutsandı! Çünkü bu kaos onları kutsal amaçlarına ulaştıracak. Anadolu’da büyük kaos ve sonrasında büyük kutsal düzen… İşgal edilebilir inancını taşıdıklarına inanmaktalar.

Anadolu burada kilit nokta. Kutsanmış kaosla Anadolu şoklanarak, temize çekilerek düzenlerini kuracaklar. Bundan 150 yıl önce “meşrutiyet” diyerek kutsal kaosu ateşlemişlerdi. Masonlar, Vatikan, Siyonistler ve Paganlar bu kaosu kutsamıştı. Hedef, Abdülhamit’i pasifize edip Osmanlı’yı dağıtmaktı. İkinci büyük kutsal kaosu ateşleyecekler! İblis ve Paganlar adına kutsandı. Plan hızlandırıldı. Peki, kutsanmış kaos nasıl başlatılacak? Bugün Erdoğan üzerinden oynanan oyun bunun bir örneğidir.

Gözden kaçırmayın, seçimden sonra Türkiye’ye müdahale planını devreye sokmak için iç kargaşa ve eylemler başlatılacak. Bunun için önce demokrasi ve özgürlük adı altında iç kaos oluşturacak tüm “terör örgütü ve kirli odaklar” ile ittifaklar kurulacağı ve ABD’nin yumuşak güç olarak tanımladığı “yumuşak güç” döneminin fiilen başladığını Türkiye üzerinden test edileceği planlamaktadır.

ABD, Türkiye’deki askeri darbede başarısız olunca dünyaya rezil imajını düzeltme adına, bundan böyle askeri darbelerden vazgeçildiğini ifade ederek, muhalefetle işbirliği yapacağını, amaçlarına uygun yeni siyasi partileri dizayn edeceğini açıkça ifade etmektedir.

Batı haçlının son üç yüzyıllık planlarını hatırlayın, meşrutiyet ilan edilip Sultan Abdülhamit indirilince de hepsi serbest bırakılıp kutsal kaos zemini oluşturulmuştu. Şu an kameralar önünde tüm hain ve terör odaklarının serbest bırakacaklarının sözü bile verildi. Hepsi demokrasi adı altında. Fakat aslında Paganların kutsal kaosu için. Bunları demokrasi, özgürlük, hak, hukuk, adalet adı altında yapacakları eylemler tamamen tapınakçıların kutsanmış eylemleridir.

PKK ve uzantıları, bu kutsal kaos planı için gün sayıyor. PKK dediğiniz şey, Evanjelistlerin ve Siyonizmin kutsal ordusudur. Başka bir şey değil. Derin Evanjelist papazlar ve Siyonist hahamlar PKK’yı düzenli olarak kutsar. Vatikan’daki Papa da. Hem de her ay. Devam... Güneydoğu’yu vaat edilmiş toprak kabul edenler gün sayıyor.

Kutsanmış tapınak ve evanjelizm orduları sınırda müdahale için gün sayarken içimizdeki uzantıları boş durmadıklarını, kamuoyunu kirletme adına bütün propaganda araçlarını kullandıklarını görmekteyiz. FETÖ videolarla harekete geçirildi bile. Yunanistan ve Suriye sınıra PYD bölgesine tüm silahlar yığıldı. ABD Genelkurmay Başkanı’nın geçen ay gidip Suriye’deki denetlemesi tesadüfi değildir. Sıra Türkiye’de Siyonist, Evanjelist ve Derin Amerika’nın beklediği “kutsal kaos” planına geldiğidir.

CHP’nin başını çektiği ittifak batı ve derin İngiliz aklının bir parçası olarak, tarihi bir ihanet operasyon hazırlığı içindedir. Bu oyunun bir parçası olan siyasi partilerin gelecekte nasıl bir oyun ile karşı karşıya kalınacağını bilmediklerini görmekteyim. CHP’de vatansever, güvenlikçi insanlar nasıl tasfiye edildiyse TSK, MİT ve Emniyetten de hızla vatansever, güvenlik konsepti unsurları tasfiye edilecek, diye bir plan hazırlanıyorsa bu durumda kimse millet ittifakında samimiyet ve vatan birliği beklemesin.

Sana söz diye başlayan cümlelerin içinde derin bir fay kırılması var, Bay Kemal sana söz deyip başladığınız eylemler birebir kaotik taktik eylem hazırlığı sözleridir. Sana söz KHK ile ilgili ihraçların iadesine, sana söz Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılacağına, sana söz FETÖ/PKK’lıların serbest bırakılacağına, sana söz terör iltisaklı belediyelerin örgüt tarafından yönetileceğine, sana söz yerel özerkliği getireceğime, sana söz marjinal örgütlere alan vereceğime diye başlayan bütün vaatlere, bu millet hipnoz ediliyor.

Şuna inanıyorum; siz bizlere güven vermiyorsunuz neden mi CHP genel başkanlığına nasıl geldiniz, FETÖ ile doğrudan kol kolasınız, PKK ile doğrudan bağlantılısınız, derin İngiliz aklının bir piyonusunuz, ABD ile kol kolasınız. Kısacası Türkiye düşmanları ile kol kolasınız hangi sözünüze; neden, niçin güveneyim. Vesselam.

Sabri BALAMAN