Perşembe, 13 Nisan 2017

STK.lar Afrika Kalkındırma Buluşması başladı

STK.LAR AFRİKA KALKINDIRMA BULUŞMASINDA BİRARADA

ASDER ve ASSAM’ın üyesi olduğu İDSB İslam Dünyası STK ları Birliği’nin organize ettiği, 14. Afrika STK lar Kalkındırma Buluşmasında dünyadan birçok Stk İstanbul’da bir araya geldi. 12-17 Nisan 2017 tarihleri arasında devam edecek toplantıda Stratejik ve Etkin İşbirliği konuları ile sürdürülebilir mali kaynakların değerlendirilmesi gerçekleştirilecektir.

İDSB Genel Sekreteri Ali Kurt, İstanbul Vali Yardımcısı, Al Muntada Vakfı Başkanı, Tük Kızılayı Genel Başkanı, Başbakan Başdanışmanı, İstanbul Müftü Yardımcısı, TGTV İcra Kurulu Başkanı açılışta katılımcılarla görüşlerini paylaşmıştır.

Programda Afrika Ülkeleri ile birlikte oluşturulabilecek stratejilerle karşılıklı işbirlikteliklerinin geliştirilmesi, mazlumların yanında olunması, Afrika insanının daha huzurlu ve barış ortamı içerisinde yaşayabilmesi için yapılması gerekenler üzerinde duruldu.

Programa Asder ve Assam’ı temsilen Genel Başkan Yrd. Reşat Fidan katılmıştır.

Okunma 185 defa
ASDER Genel Merkezi

E-Bülten

E-bültenimize üye olun. Haber ve duyurularımızı kaçırmayın.

Spam göndermiyoruz.

Bu sitede yer alan yazılar, makaleler, haberler yazarların sorumluluğundadır. © 2017 ASDER. All Rights Reserved.

Design & Development by JoomShaper