Perşembe, 13 Nisan 2017 16:15

STK.lar Afrika Kalkındırma Buluşması başladı

STK.LAR AFRİKA KALKINDIRMA BULUŞMASINDA BİRARADA

 

ASDER ve ASSAM’ın üyesi olduğu İDSB İslam Dünyası STK ları Birliği’nin organize ettiği, 14. Afrika STK lar Kalkındırma Buluşmasında dünyadan birçok Stk İstanbul’da bir araya geldi. 12-17 Nisan 2017 tarihleri arasında devam edecek toplantıda Stratejik ve Etkin İşbirliği konuları ile sürdürülebilir mali kaynakların değerlendirilmesi gerçekleştirilecektir.

İDSB Genel Sekreteri Ali Kurt, İstanbul Vali Yardımcısı, Al Muntada Vakfı Başkanı, Tük Kızılayı Genel Başkanı, Başbakan Başdanışmanı, İstanbul Müftü Yardımcısı, TGTV İcra Kurulu Başkanı açılışta katılımcılarla görüşlerini paylaşmıştır.

Programda Afrika Ülkeleri ile birlikte oluşturulabilecek stratejilerle karşılıklı işbirlikteliklerinin geliştirilmesi, mazlumların yanında olunması, Afrika insanının daha huzurlu ve barış ortamı içerisinde yaşayabilmesi için yapılması gerekenler üzerinde duruldu.

Programa Asder ve Assam’ı temsilen Genel Başkan Yrd. Reşat Fidan katılmıştır.

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...