Pazartesi, 17 Şubat 2020 16:40

TSK’da FETÖ’yü ‘irtica’ kılıfıyla perdelemişler

Emekli Albay Mustafa Hacımustafaoğlu ve 28 Şubat sürecinin Deniz Kuvvetleri Komutanı emekli Oramiral Salim Dervişoğlu, FETÖ'nün TSK'daki yapılanmasına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Postmodern darbe 28 Şubat sürecinin Deniz Kuvvetleri Komutanı emekli Oramiral Salim Dervişoğlu ve o dönem ordudan uzaklaştırılan emekli Albay Mustafa Hacımustafaoğlu ‘TSK’daki FETÖ yapılanmasına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundular.

FETÖ ile mücadele etmek yerine ‘irtica ve gericilik’ gibi boş işlerle uğraştıklarını itiraf eden Dervişoğlu, şunları dile getirdi:

“FETÖ’cüleri unuttuk” itirafı

Ben emekli olalı 20 sene oldu ve bu süre içerisinde siyasetle hiç uğraşmadım. O bakımdan FETÖ ile ilgili ‘Allah cezalarını versin’ demekten başka çare yok. Taa 70’lerden itibaren devletin birtakım yerlerine sızmışlar. 1970’te FETÖ’nün İzmir’de bulunduğu andan itibaren oturmuşlar ve teşkilatlanmışlar. O zamanki Genelkurmay Başkanı Kıvrıkoğlu’ydu. ‘Bölücülük ve irticai hareketler’ konularında brifingler veriliyordu. FETÖ’cülerle falan değil de ‘irtica ve gericilikle’ itham edilenler Yüksek Askeri Şûra’da ihraç edildiler. Fetullah Gülen’le ilgili ‘faaliyetlerinin zararlı olabileceği’ şeklindeki konuşmalar MGK’da oldu. Zaten sağlık bahanesiyle o dönemlerde Amerika’ya gitti. Silahlı Kuvvetler, görev yaptığımız dönemlerde ne irticai faaliyetlere ne de Gülen’e hiçbir zaman ‘koruyucu’ şekilde bakmamışlardır.

Salim Dervişoğlu’nun açıklamalarını değerlendiren Hacımustafaoğulları ise, şunları ifade etti: “FETÖ’cüler, ordu içindeki laik Kemalistler gibi davranarak kendilerini gizlediler. İçkili ve danslı partilerde takıyye yaparak orduda kalmayı başardılar. Sözde ‘irtica’ adı altında bizim gibi Anadolu’nun saf ve Müslüman temiz çocukları ordudaki ‘laiklik’ kisvesine bürünmüş FETÖ’cülerin de gayretiyle TSK’dan atıldı. O dönemin bütün Genelkurmay başkanları ve bütün kuvvet komutanları, FETÖ’nün kadrolaşmasında bizzat sorumludur. Hiç kimse suçluyu başka yerde aramasın. 28 Şubat sürecinde 10 bine yakın subay ve astsubay TSK’dan ihraç edildi. İçlerinde hiçbir FETÖ’cü yoktu.

Paşalarının rahminde büyüdü

1986 yılında FETÖ’cülerin temizlenmesi amacıyla bir proje başlattılar. Bir merkez oluşturuldu ve benim gibi yüzlerce asker işkenceye, sorguya tabi tutuldu. Bu merkezde bizzat tanıdığım FETÖ’cü isimler görev yapıyordu. 1986-1992 yılları arasında görev yapan bu merkez aracılığıyla FETÖ’cüler değil ‘irtica’ bahanesiyle yüzlerce subay ve astsubay ihraç edildi. FETÖ, Türkiye’nin geleceği bakımından nasıl bir tehlikeli örgüt ise aynı şekilde Batı Çalışma Grubu örgütü de o kadar tehlikelidir. Dervişoğlu gibi isimler de bilerek ya da bilmeyerek Batı Çalışma Grubu çetesine yardım etmiştir. Bunlar FETÖ’nün hamileridir. 28 Şubat paşaları, FETÖ’nün ana rahmidir. FETÖ, 28 Şubat paşalarının rahminde doğmuş ve büyümüştür.

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...