Cumartesi, 12 Ekim 2019 13:35

Barış Pınarı Harekatını Destekliyoruz.

"Türk Silahlı Kuvvetlerimizin;Suriye Milli Ordusu ile birlikte Suriye’nin kuzeyine PKK/YPG VE DAEŞ terör örgütlerine karşı 09 EKİM 2019 tarihi itibari ile gerçekleştirmeye başladığı Barış Pınarı Harekatı'nın ülke sınırlarımızın güneyinde oluşturulmaya çalışılan terör koridorunun engellenmesine ve Suriye’nin toprak bütünlüğünü korumaya dönük bir harekât olduğu aşikârdır.

Millet iradesinin temsilcisi olan Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla geçmişte gerçekleştirilen Fırat Kalkanı Harekatı ve Zeytin Dalı Harekatı gibi bugün de gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatı'nı Adaleti Savunanlar Derneği  olarak destekliyoruz.

Bu harekatın maksadı ülkemize karşı terörist saldırıları ortadan kaldırmak, silah gücünü kullanarak ülkelerinden göç etmek zorunda bırakılan insanlara güvenli bölge oluşturmak ve yurtlarına dönmelerini sağlamak, sınırlarımızın güneyinde oluşturulmak istenen terör koridoruna müsaade etmemek ve Suriye’nin toprak bütünlüğünü korumaktır.

Bağımsızlığımıza kasteden, sınır güvenliğimizi tehdit eden bu terör örgütleriyle mücadele uluslararası hukuka ve evrensel değerlere uygun, etik ilkeler çerçevesinde gerçekleştirilmektedir.

Adaleti Savunanlar Derneği olarak bu barış harekatının zafere ulaşmasını Rabbimiz’den niyaz ediyoruz. Bu vesile ile gazilerimize Allah'tan şifa diliyor, aziz şehitlerimizi rahmetle, saygıyla ve minnetle anıyoruz.

Kamuoyuna saygılarımızla.

Mehmet KANMAZ