Cuma, 07 Ağustos 2020 16:38

Konya Şube Temmuz 2020 Ayı Faaliyetleri

1-) Temmuz  ayında ; ‘’Asder Cumartesi Buluşması’’ ve sohbetli toplantılarımızı malum salgın hastalık sebebiyle iptal etmek mecburiyetinde kaldık ama “Korona bizi durduramaz” prensibi ile bizzat arkadaşlarımızı arayarak canlı sohbet ve paylaşımları icra ettik.

2-) 05-10 Temmuz  Nasrettin Hoca Anma günleri sebebiyle; Konya Stk kuruluşları ile birlikte Konya-Akşehir’de Akşehir Belediye Başkanlığınca salgın hastalık tedbirleri kapsamında kısıtlı olarak organize edilen etkinliklere 06 Temmuz pazartesi günü katılım sağladık.

 3-)15 Temmuz Çarşamba günü; Demokrasi ve Mili Birlik Bayramı nedeniyle Konya Valiliği tarafından organize edilen sosyal mesafeli salon programına iştirak ettik ve Konya’da ikamet eden 15 Temmuz Gazisi Halit Şener kardeşimizi ziyaret ettik.

4-)20 Temmuz Kıbrıs barış harekatının 46.yılı kutlamaları kapsamında Konya hava üssünde vatandaşlar için düzenlenen yıldız uçak gösterisine katıldık.

5-)24 Temmuz  Cuma günü Ayasofya camii açılış programına Konya Stk.ları ile birlikte 25 kişi özel bir organizasyonla gitme imkanı bulup aynı gün tekrar dönüş yaptık.

6-)25 Temmuz Cumartesi günü; 24 Temmuz gazeteciler ve basın bayramı münasebetiyle Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir Bey’i sınırlı sayıda arkadaşla sınırlı zaman diliminde ziyaret ettik ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk.

7-) 31 Temmuz Cuma günü Kurban bayramı sebebiyle arkadaşlarımızla telefon ve mesaj üzerinden bayramlaşmayı icra edip karşılıklı iyi niyet ve muhabbet paylaşımları yaptık.

8-)Halkımızın salgın hastalık sürecinde karşılaştığı sıkıntılara çözüm bulma noktasında etkin mücadele eden Konya İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Mehmet Koç Bey’le  tebrik ve başarı dualarımızı iletmek üzere telefonla konuşma imkanı bulduk.

 

Mehmet KANMAZ

Asder Konya Şube Başkanı

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...