Pazartesi, 06 Temmuz 2020 15:30

Konya Şubemizin Haziran 2020 Ayı Faaliyetleri

1-) Haziran ayında ; ‘’Asder Cumartesi Buluşması’’ ve sohbetli toplantılarımızı malum salgın hastalık sebebiyle iptal etmek mecburiyetinde kaldık ama “Korona bizi durduramaz” prensibi ile bizzat arkadaşlarımızı arayarak canlı sohbet ve paylaşımları icra ettik.

2-) 05 Haziran Çevre günü sebebiyle; Konya Stk kuruluşlarından Sürdürülebilir Çevre Derneği (SÜÇEV) Başkanı Yücel Kemendi Beyi ziyaret edip, Selçuklu Belediyesi tarafından organize edilen fidan dikme programına iştirak ettik.

3-) 10 Haziran Çarşamba günü; Salgın hastalık sebebiyle işleri durma seviyesine gelen Bedes’den esnafından bazı arkadaşları ziyaret imkanı bulup karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk.

4-) 15 Haziran Pazartesi günü; Ankara’dan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından gelen bir heyetle Konya Stk.ları olarak şehir ve ülke gündemini, teklif ve düşüncelerimizi karşılıklı olarak istişare etme imkanı bulduk.

5-) 20 Haziran Cumartesi günü aylık genel merkez yönetim kurulu toplantısına online olarak katıldık ve gündemi değerlendirdik, çok verimli bir toplantıya daha şahit olma bahtiyarlığına kavuştuk.

6-) 25 Haziran Perşembe günü uyuşturucu ile mücadele haftası kapsamında Konya Stk.larından Gül Maddeleri ve Rehebilitasyon Derneğini ziyaret ettik, toplumun karşı karşıya olduğu ve yasaların aciz kaldığı bu illete karşı özellikle genç nesil için neler yapılabiliri istişare ettik.

7-) Ayasofya Caminin ibadete açılması için Cumhurbaşkanımızın iradesinin desteklenmesi yönünde arkadaşlarımızla istişarelerde bulunduk ve bu konuda zaten var olan halkımızdaki bilincin kuvvetlenmesine katkı için yazılı basında ve web sitemizde makale yayınladık.

8-) Halkımızın salgın hastalık sürecinde karşılaştığı sıkıntılara çözüm bulma noktasında etkin mücadele eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı’na tebrik ve başarı dualarımızı iletmek üzere ziyarette bulunduk.

Mehmet KANMAZ

Konya Şube Başkanı

Genel Başkan Yrd.

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...