Cumartesi, 11 Şubat 2017 23:58

Kimse Kusura Bakmasın Evet Evet Evet

Anayasa Değişikliği Referandumu'nun aziz milletimizin onayından geçeceğinden emin olan, ancak "dağdaki çobanla kendi oyunun" aynı olmasını bir türlü hazmedemeyen, kendi gibi düşünmeyen Türk Milleti'ni cahil,  aklı ermez, kaba, gerici, göbeğini kaşıyan gibi sıfatlarla aşağılayan burjuvazi, insanlıktan nasibini almamış zavallı halk düşmanları bir anda demokrasi aşığı kesildiler!

28 Şubat sürecinde bizler eşimiz başörtülü olduğu için namaz kılıyoruz diye bir bir ordudan ve kamu kurumlarından atılırken, bu zavallı insan müsfetteleri beyinlerini Batı Çalışma Grubu'na kiraya vermiş, bir kısım askerlerin verdiği "antidemokratik brifingleri" ayakta alkışlıyorlardı.

Ellerindeki gazete, televizyon, radyo, dergi, vs tüm medyayı adeta bir mitralyoz gibi inanan insanlara çevirmiş BÇG'nin gösterdiği hedeflere hiç sorgulamadan ateş açıyor, bir de zevk alıyorlardı.

Laikliği ve demokrasiyi kadehteki bir yudum içkiye endeksleyen bu zavallılar Allah'ın emri olan başörtüsünü, namazı, orucu, devlet ve demokrasi düşmanlığı olarak yorumluyor, bizleri ezilmesi ve yok edilmesi gereken bir haşerat gibi görüyorlardı.

Eee,  Allah o kadar büyük ki, "keser döndü, sap döndü" 16 Nisan günü de inşallah milletimiz referandumda Anayasa değişikliğine EVET diyerek "hesabı milletin tarafına döndürecek!"

İşte beynini milletin ve demokrasinin hizmetine değil de antidemokratik bazı millet ve devlet düşmanlarına kiraya verenlerden biri, bir televizyon spikeri sosyal medya hesabından neden "hayır" diyeceğini mağdur edasıyla ters köşe yaparak yazmış!

Ben de bu kiralık beyinlere karşılık neden "EVET" diyeceğimi şu şekilde ifade edeceğim:

1- Bilim insanını, sanatçıyı, yazarı, çizeri, öğrenciyi, işçiyi, çiftçiyi, madenciyi, gazeteciyi, subayı, astsubayı, öğretmeni, (kendinin veya eşinin) başı örtülü,  kendileri gibi içki içmiyorlar diye herkesi düşman bilenlerin bir daha devletin yönetimine gelmemesi için "EVET",

2- Bazı siyasi partilerin %20-25 oranlarda halkın dörtte birinin oyunu almasına rağmen arkalarına antidemokratik güçleri alarak haksız yere iktidar olmamaları ve devleti talan etmemeleri için "EVET",

3- Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararlarını yargı denetiminin dışında tutarak gencecik subay ve astsubay vatan evlatlarının adaletsiz bir şekilde hakkını bile savunmasına müsaade etmeden bir daha ordudan atılmaması için "EVET",

4- Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve önderi Atatürk'ün hiç bir fikrini, çalışkanlığını, demokratlığını, dindarlığını, devlet adamlığını örnek almayarak sadece içki içmesini örnek alıp, kadeh kaldırmayı Atatürkçülük diye yutturmaya çalışan züppelerin milletin ortak değerlerinden biri olan Atatürk'ün adını çıkarları için bir daha kullanmamaları için "EVET",

5- Son 15 yıldır devletimizi tüm dünyada en gelişmiş 16 devlet arasına sokan, verdiği tüm sözleri yerine getiren, fakir fukaraya,  engellilere, kimsesizlere sahip çıkan Ak Parti iktidarını ve Cumhurbaşkanımızı "aklı küçümseyen kasaba siyaseti" yapmakla itham eden beyin engellilerin borusu bir daha ötmesin diye "EVET",

6- Kendi nefsini hiçe sayarak 15 Temmuz akşamı ölümü göze alıp İstanbul'a gelerek milletin önünde demokrasi mücadelesi vermiş bir Lider'e "Kendi mağduriyetinden başkasına kulağı tıkalı, gözü kapalı, bitmek bilmeyen bencil ihtiraslı" diye iftira atan Allah’tan korkmaz, kuldan utanmazların bu milleti bir daha yalanlarıyla kandırmalarına müsade etmemek için "EVET",

7- Topun sahibiymiş gibi olupta her zaman  kuralları koymaya alışmış olanların olması gereken gerçek kurallar uygulamaya konulunca topu alıp gitmelerine ve oyunu bozmalarına mani olmak için "EVET",

8- "Sen başörtülüsün anlamazsın, sen namaz kılıyorsun çağdaş değilsin, yapamazsın, mahkemeye, üniversiteye, devlet dairesine, siyasete giremezsin, girmek istersen başını açarsın, namazını evinde kılarsın yoksa işten, okuldan, devletten atılırsın" diyerek sürekli inancımızla,  işimizle, aşımızla, özgürlüğümüz ve canımızla tehdit edilmelerin, antidemokratik ve anti insani uygulamaların bir daha yaşanmaması için "EVET",

9- İstikrarlı bir şekilde kandırılmaya, hep kandırılırken hiç şüphe etmemeye, müdür olamayıp işçi olmaya, hanım olamayıp temizlikçi olmaya, komutan olamayıp cephe ilerisinde hep er olmaya, vatanımızda artık ikinci sınıf vatandaş olmaya son vermek için "EVET",

10- "Zehrin içine koyduğu şekeri bal diye övenlerin, şekeri hep kendi yiyenlerin, balı küpüyle bitirip doydum demeyenlerin," devleti halka hizmet yeri değil arpalık, kadrolaşma yeri görenlerin, halka asla hizmetkar değil zalim bir efendi olarak zulmedenlerin bir daha iş başına gelmemesi için "EVET",

11- Açın halinden anlamayanların, hakettiği maaşı almak için gece karanlığında banka önlerinde sıra kapma kuyruğuna sokanların, hastane kuyruklarında emeklileri öldürenlerin, vatandaşını devletin kapısından kovan, horlayan, gururunu kıran zalimlerin ve bu zalimleri ellerindeki her türlü imkanlarla destekleyenlerin bir daha aç, tok, gurur edebiyatı yapamamaları için "EVET",

12- Vatan için, millet için, devlet için, mukaddesat için şehit düşen fidanlarımızın cenazesinde gözleri yaşarmayan, Türkiye düşmanlarıyla kolkola olan, terörist cenazelerine utanmadan taziye sunan hainlerin ve zihniyetlerinin bir daha iktidara gelememesi için "EVET",

13- Ülkenin geleceğini "Herkesin geleceğinin bir kişinin geleceğine endekslenmesine, bir kişinin ikbalinin herkesin meselesi haline gelmesi" gibi göstermeye çalışan ahlaksızların ve efendilerinin bir daha iş başına gelememesi için "EVET",

14- Ömürlerinde belki de bir defa namaz kılmayanların, "Allah'la kul arasına girilmesine" diye başlayan nutuklar atmalarının, içki masalarında sarhoş kafalarla "dinde başörtü yok, bunlar dinci, bunlar irticacı" diye fetva vermelerinin bir daha olmaması, Allah'ımla, dinimle  benim arama girmemeleri için "EVET",

15- Ailelerin çocuklarına dinini hangi yaşta öğretip öğretmeyeceklerine, bireylerin nasıl yaşayacağına, yaşayamayacağına, neye inanıp inanmayacağına onlar adına bir daha karar verilmemesi için "EVET",

16- Çocukların sevgiyle değil kinle ve inançsız yetiştirilmesine, eğitimde bilimsellikten ve İslam inancından uzaklaşılmasına, Atatürk, laiklik, İslam gibi kavramların bir daha aşındırılmaması için "EVET",

17- Demokrasiyi insanlara baskı aracı, laikliği İslam karşıtlığı ve dinsizlik görenlere, Gazi Meclis'i bombalayan hainlere sahip çıkanlara, Cumhuriyet mitingi adı altında orduyu darbeye çağıran takiyecelere, Gezi Olayları'nı yapan ve destekleyen üst akıl uşaklarına meydanı bir daha boş bırakmamak için "EVET",

18- Öyle uygun gördüğüm için "EVET",

19- "Baskıya, dayatmaya, zulme, suçluyken güçlü olana, ötekileştirene, tek tipçiliğe, yok sayılmaya, yok etmeye çalışanlara" karşı "EVET",

20. PKK, FETÖ, DHKP-C, AB, ABD gibi tüm Türkiye düşmanları ve tüm hainler "Hayır" dediği için "EVET",

21- Biz kişiye değil Allah'a inanırız. Vatanımızı, milletimizi, bayrağımızı, devletimizi ve liderimizi Allah için severiz. Bu Anayasa değişikliğinin milletimizin ve devletimizin menfaatine olduğuna inandığımız için, her zaman adaletten, doğruluktan ve haktan ayrılmamak için "EVET" diyorum.

Siz de kusura bakmayın "Başka Türkiye yok." Son söz yüce Allah’ın ve aziz milletimizindir, vesselâm..

Son Düzenlenme Pazar, 12 Şubat 2017 09:46
Hakverdi ALTUĞ