Salı, 02 Ocak 2024 13:50

ASDER Konya Şubesi 2023 eylül ayı faaliyetleri

1-) Eylül ayı;02-09–16-23 günlerinde Asder Cumartesi Buluşması’’ ve sohbetli toplantıları mızı arkadaşlarımızla birlikte dernek binamızda icra ettik.

2-) 01 Eyül Cuma günü; Dünya Barış Günü sebebiyle; Konya STK Kuruluşları ile islam coğrafyasında huzur ve barışın tesisi için İHH Konya Şubesi tarafından organize edilen etkinliğe   katılım sağladık.

03-)08 Eylül Cuma günü arkadaşlarımızla birlikte; imam hatiplilere medya yolu ile saldıran hadsizlere karşı birlik beraberliğimizi vurgulamak işin Önder derneğine ziyaret yaptık ve arkadaşlarımızın hislerine tercüman olduk.

4-)12 Eylül Salı günü; Arkadaşlarımızla birlikte 12 Eylül askeri darbesinin 42.yılında bu cennet vatanda bir daha darbeler yaşanmasın diye tepkimizi ortaya koyup basın açıklaması yaptık, genel merkez sitemizde de yayınlanarak arkadaşlarımızın hislerine ortak olduk.

5-)19 Eylül Salı günü Gaziler günü; Valilik program davetine iştirak ederek Kore-Kıbrıs-güneydoğu ve fetö darbesi gazilerini ziyaret edip karşılıklı sohbette bulunup hatıralarını dinleme imkanı bulduk.

6-)22 Eylül Cuma günü; cuma Namazı sonrası bir arkadaşın dükkanında 5 dava arkadaşımız la bir araya gelip hasret giderip karşılıklı sohbet etme imkanı bulduk.

7-)24 Eylül Pazar günü Anadolu gençlik derneğinin Kapu camiinde organize ettiği sabah Namazı proğramına katılım sağladık.

8-)27 Eylül Çarşamba günü Konya STK Platformu yönetim kurulu toplantısına katılım sağladık ve gündem maddelerini görüştük.

9-)28 Eylül-01 Ekim günlerinde asder genel merkez aile buluşmasına arkadaşlarımız Kızılcahamam proğramına katıldılar.

10-)08 Ekim Pazar günü akşam Asder genel merkez yönetim kurulu toplantısına katılım sağladık.

                 MEHMET KANMAZ

      ASDER KONYA ŞUBE BAŞKANI          

Son Düzenlenme Salı, 02 Ocak 2024 13:54
Mehmet Kanmaz

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...