Perşembe, 04 Ağustos 2022 12:27

ASDER Konya Şubesi temmuz ayı faaliyetleri.

1-) 02-16-23-30 Temmuz 2022 Cumartesi günlerinde mutat hale getirdiğimiz ‘’ASDER Cumartesi” sohbetli toplantı buluşması programımızı dernek binamızda icra ettik.

2-) 05 Temmuz Salı günü Urumçi katliamını unutturmamak için STK temsilcileri ile birlikte Konya-Kayalı Park'ta geniş katılımlı basın açıklaması yaptık

3) 07 Temmuz Perşembe günü; Nasrettin Hoca’yı anma haftası nedeniyle Akşehir ziyareti yapıp şehrin güzelliklerini görme imkânı bulduk. 

4) 18 Temmuz Pazartesi günü; Dünya Nüfus Günü sebebiyle Konya İl Nüfus Müdürü; Ersan Erge Bey’i ziyaret ettik ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldık.

5) 22 Temmuz Cuma günü; Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığında görev değişikliği gereği yeni göreve başlayan ilgili bir kısım daire başkanlarını ziyaret ettik.

6) 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ nü kutlamak üzere; cuma günü öğleden sonra 15 Temmuz fotoğraf sergisini ziyaret ettik.

7) 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutlamak üzere; cuma günü akşamdan sonra devlet millet kaynaşmasının yeni ve canlı örneği olarak Mevlâna meydanında arkadaşlarımızla birlikte yerimizi aldık. 

8) 18 Temmuz Pazartesi günü akşam STK Platformundaki bazı arkadaşlarımızla birlikte istişare ve değerlendirme toplantısını icra ettik.

9) 19 Temmuz Salı günü akşam; Suriye cephesinde şehit olan Konyalı dostumuzun ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. 

10) 20 Temmuz Çarşamba günü; arkadaşlarımızla birlikte, Kıbrıs gazilerini Harp Malulü ve Gaziler Derneğinde ziyaret ederek anılarını paylaştık.

11) 26 Temmuz Salı günü, arkadaşlarımız ile birlikte Gazeteciler günü nedeniyle Kon-Tv ailesini, basın konseyi derneği ile gazeteciler cemiyetini ziyaret ettik.

12) 31 Temmuz Pazar günü; Elektronik ortamda yapılan genel merkez yönetim kurulu toplantısına katıldık ve gündemdeki konuları istişare ettik.

Mehmet Kanmaz

ASDER Konya Şube Başkanı

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...