Pazartesi, 22 Kasım 2021 16:56

ADALETİ SAVUNANLAR DERNEĞİ KONYA İL BAŞKANLIĞI 2021 EKİM-KASIM AYLARI FAALİYETLERİ

EKİM AYI FAALİYETLERİ

1-) 2021 Yılı Ekim - Kasım ayları ‘’ASDER Cumartesi Buluşması’’ ve sohbetli toplantılarımıza yoğun katılımlı olarak ara versek de “Korona bizi durduramaz” prensibi ile bizzat arkadaşlarımızla dernek binamızda dar kapsamlı programlar   gerçekleştirdik.

2-) 01 Ekim Cuma günü Sivil Topluma verdiği destekten dolayı Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Bey’e teşekkür ziyaretinde bulunduk.

3-) 03 Ekim Pazartesi günü Camiler ve din görevlileri haftası sebebiyle Diyanet-Sen Konya İl Başkanı Ali Koç hocamıza ziyarette bulunduk.

4-) 11 Ekim Salı günü Ahilik Haftası sebebiyle Konya Esnaf ve Sanatkârlar Birlik Başkanı Muharrem Bey’e ziyarette bulunduk.

5-) 09 Ekim Cumartesi günü İstanbul’da icra edilen ASDER Yönetim Kurulu Toplantısı’na katılıp gündemle ilgili görüş ve tekliflerimizi ilettik.

6-) 17 Ekim Pazar günü Mevlit Kandili sebebiyle üyelerimize ve gönül dostlarına mesaj çekip veya direkt iletişim kurarak dualarını alıp dualar gönderdik.

7-) 21 Ekim Perşembe günü şehrimizin genel güvenlik ve asayiş durumu ile istişarelerde bulunmak üzere ilgili olarak STK’larla birlikte İl Emniyet Müdürü Engin Dinç Bey’i makamında ziyaret ettik.

8-) 22 Ekim Çarşamba günü elektronik ortamda icra edilen, Evlâd-ı Fâtihan Projesi kapsamında Balkan STK’lar İstişare Toplantısına katıldık ve gündemle ilgili görüşlerimizi paylaştık.

9-) 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için davet edildiğimiz Konya Valiliği Kutlama Programı’na katıldık.

KASIM AYI FAALİYETLERİ

10-) 04 Kasım Perşembe günü Kızılay Haftası nedeniyle Konya Kızılay Başkanı Hüseyin Bey’i ziyaret ettik ve şehrimizdeki faaliyetleri hakkında bilgi aldık.

11-) 05 Kasım Cuma günü Selçuklu Belediye Başkanlığı’nın hizmet binası önündeki Kan Bağışı Kampanyası’na katıldık.

 12-) 08 Kasım Pazartesi günü Sağlık-Sen tarafından organize edilen, Lösemili çocukların yaşadığı sağlık problemleri için yapılan faaliyete ortak katılım sağladık.

13-) 14 Kasım Cumartesi günü akşam üzeri üyelerimizle dernek binamızda sohbetli toplantımızı icra ettik.

14-) 19 Kasım Cuma günü Organ Bağışı Etkinliği ’ne katkı vermek üzere il sağlık müdürlüğü programına katıldık.

15-) 20 Kasım Cumartesi günü dernek binamızda yemekli olarak üyelerimizle istişâri anlamda 27 Kasım Cumartesi günü İstanbul’da yapılacak ASDER Genel Kurulu’nu ve yeniden başlayacak 28 Şubat Davası ile ilgili duruşmaların durumunu değerlendirdik.

16-) Halkımızın salgın hastalık sürecinde karşılaştığı sıkıntılara çözüm bulma noktasında etkin mücadele eden Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç Bey’le çalışmalarına destek olmak adına, her ay yaptığımız tebrik ve başarı dualarımızı bu ay da iletmek üzere telefonla konuşma imkânı bulduk.

MEHMET KANMAZ

 

AS-DER KONYA ŞUBE BAŞKANI

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...