Çarşamba, 04 Ağustos 2021 10:08

Konya Şube Haziran-Temmuz Ayları Faaliyetleri

 

ADALETİ SAVUNANLAR DERNEĞİ KONYA  İL BAŞKANLIĞI

2021  HAZİRAN-TEMMUZ  AYLARI   FAALİYETLERİ

 

HAZİRAN 2021

1-) 2021 Yılı Haziran-Temmuz ayları ; ‘’Asder cumartesi buluşması’’ ve sohbetli toplantılarımıza yoğun katılımlı olarak ara versek te  “Korona bizi durduramaz” prensibi ile bizzat arkadaşlarımızla dernek binamızda dar kapsamlı programlar   gerçekleştirdik.

2-) 05 Haziran Cumartesi günü; Çevre   günü sebebiyle Selçuklu belediyesinin fidan dikim programına katıldık ve çevre ile ilgili duyarlılık gösteren SÜÇEV Derneğini ziyaret ettik.

3-)14 Haziran pazartesi günü; Kan verme günü sebebiyle Kızılay derneğini ziyaret edip Başkan  Hüseyin Beyle istişarede bulunup Konya’daki çalışmaları ile  insanımızın kan verme bilincini ve devamlılığını konuştuk.

4-)26 Haziran dünya uyuşturucu günü sebebiyle; Konya’da etkin olarak uyuşturucu tehlikesine karşı mücadele eden REHADER Derneği Başkanı Dr. Faruk Beyi 28 Haziran pazartesi günü ziyaret ettik.

5-)27 Haziran Pazar günü; Aylık olarak yapageldiğimiz Asder-Assam seminerleri kapsamında Filistin yaramızı unutturmamak için elektronik ortamda yapılan seminere katılım sağladık.

6-)27 Haziran Pazar günü; Elektronik ortamda icra edilen, Asder aylık  toplantısına katıldık ve gündemle ilgili görüşlerimizi paylaştık.

TEMMUZ 2021

1-)07 Temmuz Çarşamba günü; Salgın hastalık tedbirlerinin yumuşatılması sebebiyle Asder Konya olarak arkadaşlarımızla dernek binamızda sohbetli toplantımızı icra edip hasret giderdik.

 2-)09 Temmuz Cuma günü, KUDÜS Mescid-i Aksa saldırılarını protesto sebebiyle Konya STK  Platformu ile birlikte geniş katılımlı basın açıklaması yaptık.

3-)12 Temmuz Pazartesi günü, 28 ŞUBAT darbecilerinin cezalarının onayı sebebiyle Asder Konya olarak basın açıklaması yaptık.

4-)14 Temmuz Çarşamba günü;28 ŞUBAT darbecilerinin  ceza onayı verilirken mağdurların haklarının yok sayılması sebebiyle toplumu bu konuda aydınlatmak maksadıyla Basında ve genel merkez sitemizde makalemiz yayınlandı.

5-)15 Temmuz Perşembe günü; 17:00-20:00 saatleri arasında arkadaşlarımızla dernek binamızda yemekli sohbetli gündemle ilgili toplantımızı icra edip duyarlılıklarımızı unutturmamak adına Konya Mevlana Meydanında   bütün kesimlerin katıldığı  15 Temmuz Mili Birlik Günü etkinliklerine katıldık.

6-)19 Temmuz Salı günü; KURBAN Bayramı sebebiyle büyüklerimiz arayıp dualarını aldık ve arkadaşlarımıza da  kutlama  mesajı gönderdik.

7-)24 Temmuz Basın günü sebebiyle;26 Temmuz Pazartesi  günü, Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Bey’e kutlama mesajı gönderdik.

8-)27 Temmuz Salı günü, Tunus’ta yaşanan olaylarla ilgili basın açıklaması yaptık.

9-)Halkımızın salgın hastalık sürecinde karşılaştığı sıkıntılara çözüm bulma noktasında etkin mücadele eden Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç Bey’e çalışmalarına destek olmak adına her ay yaptığımız  tebrik ve başarı dualarımızı bu ay da  iletmek üzere telefonla konuşma imkanı bulduk.

 

Mehmet KANMAZ

Asder Konya Şube Başkanı

 

                                                              

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...