Çarşamba, 15 Temmuz 2020 02:07

"Politik Psikoloji Bağlamında 15 Temmuz" Konulu Panel Gerçekleşti

Üsküdar Üniversitesi'nin ev sahipliğinde,  Adaleti Savunanlar Derneği (ASDER) ve Adaleti Savunanlar Stratejik Araştırmalar Merkezi Derneği (ASSAM) iş birliği ile  15 Temmuz destanının 4. yıldönümünde “Politik Psikoloji Bağlamında Darbeler” başlıklı panel gerçekleştirildi.Panelde konuşan Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan ülke ve toplum olarak geçmişte yaşadığımız darbelerden mutlaka ders alınması gerektiğini vurguladı.Programa Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın yanı sıra, Üsküdar Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Zelka, Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan ve ASSAM Yönetim Kurulu Başkanı, Üsküdar Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyesi, Emekli Tuğgeneral Adnan Tanrıverdi de konuşmacı olarak katıldı.

 

Panel aşağıdaki kanaldan izlenebilir.

https://www.youtube.com/watch?v=3XWUtib10hA 

 

Kaynak: Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)

ASDER

Son Düzenlenme Çarşamba, 15 Temmuz 2020 14:12
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...