Çarşamba, 21 Şubat 2024 14:04

İsrail devlet değil terör karakoludur

Siyonist Yahudi İsrail; Amerika iradesini ve idaresini temsil eden bir teröristtir. Soykırımcı katil Siyonist İsrail’in arkasında tek dişi kalmış canavar Batı âlemi var. Batı inancını, ahlakını, tarihini, mimarisini, kültürünü, sanatını, velhasıl her şeyini kaybetti.. “Artık hiçbir şeye inanmıyorlar, derin bir boşluğa düştüler, intihar için uygun hale geldiler.” Batının yetiştirip beslediği terörist İsrail ile birlikte Filistin’de, Kudüs’te, Gazze’de gerçekleştirmiş olduğu soykırım, bir anlamda Batının intiharının ilanıdır.

Dillerimizde tüy bitti anlatamadık. İsrail bir devlet değil bir terör karakoludur. İsrail’e “Terör Devleti” demek bile iltifattır. Bir devletin temel unsurları olur. Onlardan bir tanesi de toprağının olması yani kendisine ait belli bir coğrafyanın üzerinde kurulmuş olmasıdır. İsrail’in herhangi bir coğrafyası yok. İsrail’in üzerinde bulunduğu topraklar, işgal ve istila ettiği İslâm topraklarıdır. Şu anda İsrail işgalcidir. Dolayısıyla İsrail’e devlet denilmez. İsrail, tamamen şeytan Amerika’nın bir terör karakoludur. İsrail’i İslâm topraklarından söküp atmak, işlemiş olduğu cinayetleri sonlandırmak, Ümmet-i Muhammed’in üzerine farzdır. 

Ehl-i iman neden Gazzeli Müslümanların feryadlarına cevap vermez? Ehl-i Kıble neden İsrail’i İslâm topraklarından söküp atmak için harekete geçmez? İddia ediyorum ve de altını çizerek diyorum ki; Gazze dışında Siyonizm’in kontrol yörüngesine girmemiş ve işgal edilmemiş hiçbir yer kalmamıştır. İslâm topraklarında Gazze’nin dışında Siyonist Yahudi Lobisi, siyasal iktidarlardan daha muktedir hale gelmiştir.

Siyonist Yahudi İsrail; Yahudilerin üstünlüğüne ve Yahudi olmayanların köleleştirilmesi esasına dayalı bir yeryüzü devleti kurmak hayali ile yola çıkmış çapulcu çakallar sürüsünden ibarettir. Siyonist Yahudilerin köleleştirmek istedikleri ferdleri, aileleri, cemiyet ve devletleri kontrol araçları vardır. Siyonist Yahudi İsrail; insanın, hayvanın, bitkilerin düşmanı bir fitne ve fesad şebekesidir. Siyonist İsrail’i görünce Rabbimizin şu âyetini daha iyi anlıyoruz:

“O, iş başına geçti mi (ya da sırtını çevirip gitti mi) yeryüzünde bozgunculuk çıkarmaya, ekini ve nesli helak etmeye çaba harcar. Allah ise, bozgunculuğu sevmez.” (Bakara Sûresi/ 205)

İmkân sahibi olduklarında; işbaşına, iktidara geldikleri, dünya liderliğini ele geçirdikleri, Kur’ân’ı ve Kur’ân hükümlerini engelleyerek, dünyayı, halkı istedikleri istikamette yönlendirdikleri zaman, yeryüzünde, ülkelerde fesadı yaymak, kazanç ve gelir düzenini bozmak; tabiatı, toprağı tahrip edip ürün veremez hale getirmek; ilmî araştırmaları, Kur’ân üzerinde çalışmayı, derinleşmeyi baltalamak; nesillere hayat hakkı tanımamak, tohumları, bitkileri, ürünleri bozma planları uygulamak; gençleri mahvetmek için çalışmak, koşmak, koşuşturmak, mufsidlerin en büyük vasıflarıdır. Bugün dünyada bu vasıfların tümüne İsrail ve müttefikleri sahiptirler.

İşgalci ve istilacı İsrail’in en büyük derdi; İsrail’in Filistin’i ve Filistinlileri ortadan kaldırmak, öldüremedikleri ve kovamadıklarının hayatlarını ise yaşanılmaz kılmaktır. İsrail bir cürüm ve cinayetler canisidir.İsrail için 19. yüzyılda Avrupa’nın ortasında Siyonizm Kongresi ile başlayan devlet kurma hayali; işgal ve istilâ ile kan ve katliamla devam ediyor. İsrail, behemehâl karantinaya alınması gereken kuduz bir köpektir. Aksi takdirde bütün insanlığa zarar verecektir. 

İsrail denilince bir devlet değil anne babasının kucağında can veren parçalanmış bebeklerin gözümüzün önüne, köpeklere parçalatılan çocukların katili gelmektedir. İsrail denildiğinde gözümüzün önüne saatlerce bir duvar dibinde başını mermilerden elleriyle korumaya çalışan, feryat eden, en sonunda o zalimce kullanılan mermilere hedef olup can veren çocuk ve babanın katili terör karakolu gelmelidir. Vicdanı kararmamış, insanlık onurunu yitirmemiş hiçbir insanın psikolojisi İsrail ve yaptıkları vahşetleri kaldıramaz. Vicdan mahkemelerinde çoktan İsrail’in imhasına karar çıkmıştır. Sadece geride İsrail karşısında mezhep ve meşreb farkı gözetmeden “Birleşmiş Müslümanlar”ın yola çıkartacakları “Muhammed Ordusu” nun eliyle bu kararın tatbikatı kalmıştır. 

Gazze’de Siyonist Yahudi İsrail’in gerçekleştirdiği soykırımın normalleşmesinden daha büyük bir helak sebebi ve biçimi olamaz. 

Dünya ihtiraslarını ilahlaştıran muhteris Sapkın ve Siyonist Yahudiler yüzünden yaşanılabilir ve yönetilebilir olma vasfını kaybetti; Finans, fuhuş, faiz, petro-kimya, basın, internet, futbol, diplomasi, politika, silah, uyuşturucu ve kumar üzerinden insanlığı rehin alan bir avuç Siyonist Yahudi sapkınla insanlık hesaplaşmadan kimse huzur bulamayacaktır. Siyonist Yahudi İsrail, insanlık âlemi için çok korkunç bir güvenlik sorunudur. Bu dünyada “Ben insanım” diyen herkes Siyonist İsrail’in imha edilip ortadan kaldırılmasından sorumludur.

Müslümanlar olarak şayet dinimizin gereğini yaparsak; dünyada İsrail diye bir yer olmayacak ve kalmayacaktır. Nehirden Denize kadar, Başkenti Kudüs olan tam bağımsız bir Filistin İslâm Devleti ilan edilecek ve Kudüs yeniden Hilafet-i Şer’iyye’nin merkezi olacaktır.

 

Mustafa Çelik

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...