Çarşamba, 02 Haziran 2021 15:38

Konya Asder Şubemizin Nisan-Mayıs 2021 Faaliyetleri

1-) 2021 Yılı Nisan ve Mayıs ayları ; ‘’Asder cumartesi buluşması’’ ve sohbetli toplantılarımıza yoğun katılımlı olarak ara versek de  “Korona bizi durduramaz” prensibi ile bizzat arkadaşlarımızla dernek binamızda dar kapsamlı programlar   gerçekleştirdik.

2-) 02 Nisan Cuma   günü; Ülkemizin öncelikli sağlık problemi olan OTİZM ve hastalığıyla farkındalığın eksik olduğu toplum hayatında duyarlılığı ortaya çıkarmak için Selçuklu İlçemizde bulunana SOBE Vakfına dar kapsamlı bir ziyarette bulunduk.

3-) 05 Nisan Avukatlar günü sebebiyle Hukukçular Derneğini ziyaret edip Başkan  Mustafa  Beyle istişarelerde bulunduk.

4-) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını pandemi  sebebiyle kutlamalar yapamadığımız için Konya Memur-Sen, Eğitim-Bir Sen Başkanı değerli öğretmenimiz Nazif Hocamızı arayarak şahsında çocuklarımızı tebrik ettik.

5-) 25 Nisan Cumartesi günü; Asder-Assam ortaklığında aylık seminer faaliyetine elektronik ortamda destek verdik.

6-) 26 Nisan Pazar  günü; Elektronik ortamda icra edilen ,Asder aylık  toplantısına katıldık ve gündemle ilgili görüşlerimizi paylaştık.

7-) 01 Mayıs Cumartesi günü; Emek ve dayanışma günü sebebiyle HAK-İŞ Konya İl Başkanı Vacit Sır Beyi arayıp kutlama mesajımızı ilettik.

 8-) 10  Mayıs Pazartesi günü, KUDÜS-Mescid-i Aksa saldırılarını protesto sebebiyle Konya STK  Platformu ile birlikte geniş katılımlı basın açıklaması yaptık.

9-) 12 Mayıs Çarşamba günü, Yahudi saldırıları sebebiyle Asder Konya olarak basın açıklaması yaptık.

10-) 13 Mayıs Ramazan Bayramı sebebiyle başta genel başkanımız olmak üzere dava arkadaşlarımızı arayarak veya mesaj göndererek bayramlarını tebrik ettik.

11-) 18 Mayıs Salı günü Filistinli kardeşlerimize destek için AGD ile birlikte diğer kardeş Stk.larında desteği ile Konya şehir merkezinde araç konvoyu yaptık.

12-)27 Mayıs Darbesinin yıldönümü sebebiyle milletimiz darbe travmalarını unutmasın diye basın açıklaması yaptık ve bu konu ile ilgili makalemizi yayınladık.

13-)30 Mayıs  Pazar günü ;Asder genel merkez yönetim kurulu toplantısına elektronik ortam da katılım sağlayarak gündem maddelerini değerlendirip görüşlerimizi arkadaşlarımızla paylaşma imkanı bulduk.

14-)Halkımızın salgın hastalık sürecinde karşılaştığı sıkıntılara çözüm bulma noktasında etkin mücadele eden Konya İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Mehmet Koç Bey’le çalışmalarına destek olmak adına her ay yaptığımız  tebrik ve başarı dualarımızı bu ay da  iletmek üzere telefonla konuşma imkanı bulduk.

 

MEHMET KANMAZ                                                                                                                                                                                              

ASDER KONYA ŞUBE BAŞKANI             

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...