Cuma, 09 Nisan 2021 11:43

Konya Şubemizin Mart 2021 Ayı Faaliyetleri

 

1-) 2021 Yılı  Mart   ayı ilk 3 hafta sonu ; ‘’Asder Cumartesi Buluşması’’ ve sohbetli toplantılarımıza  “Korona bizi durduramaz” prensibi ile bizzat arkadaşlarımızla dernek binamızda dar kapsamlı  gerçekleştirdik.

2-) 03 Mart Çarşamba  günü; ülkemizin öncelikli sağlık problemi olan alkole bağlı alışkanlıkları ve hastalığıyla ilgili kurulan ve hiç taviz vermeden bu güne kadar devam eden alkol ve uyuşturucu ile  mücadele  için kurulan Konya Yeşilay Cemiyetini  ve Başkanı Nevzat Bey’i Yeşilay haftası sebebiyle dar kapsamlı ziyarette bulunduk.

3-) 08 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle 08 mart Perşembe  günü ;  Aileyi Destekleme  Derneğini ziyaret edip Cemil  Beyle istişarelerde bulunduk.

4-) 12 Mart muhtırasını protesto etmek ve toplumda darbe travmaları unutulmasın diye Asder Konya olarak 12 mart Cuma günü basın açıklaması yaptık ve genel merkez sitemizde de duyurusu yapıldı.

5-) 15 Mart Pazartesi günü; 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle Numune Hastanesi Özalkent  Poliklinik  Merkezini ziyaret edip Dr. Osman beyle sohbet toplantısı gerçekleştirdik.

 6-) 18 Mart Perşembe günü Yaşlılar Haftası nedeniyle Konya Huzurevi Müdürü Osman bey’e malum salgın sebebiyle ziyaret yapamadığımızdan kutlama mesajı gönderdik.

6-) 22 Mart  Pazartesi  günü; Dünya Su Günü nedeniyle toplumda su israfına dikkat çekmek için kurulan Suçev Dernek Başkanı Yücel Bey’e kutlama mesajı gönderdik.

7-) 24  Mart  Çarşamba günü akşam üzeri 9(dokuz) arkadaşımızla dernek binamızda yemekli istişare ve sohbet toplantısı icra ettik.                                                                                                                                                                                 

8-) Assam-Asder olarak aylık seminer programları çerçevesinde 27 Mart Cumartesi günü; elektronik ortam da icra edilen   semineri takip etme imkanı bulduk.

9-) 28 Mart  Pazar günü ;Asder genel merkez yönetim kurulu toplantısına elektronik ortamda katılım sağlayarak gündem maddelerini değerlendirip görüşlerimizi arkadaşlarımızla paylaşma imkanı bulduk.

10-) İstanbul sözleşmesinin Cumhurbaşkanımız tarafından iptal edilmesi üzerine Asder Konya olarak destek vermek için basın açıklaması yaptık ve  olumlu geri dönüş mesajları aldık.  Bu konu ile ilgili makalemizde Hakimiyet Gazetesinde ve  Genel Merkez web sitemizde yayınlandı.

11-) Halkımızın salgın hastalık sürecinde karşılaştığı sıkıntılara çözüm bulma noktasında etkin mücadele eden Konya İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Mehmet Koç Bey’le çalışmalarına destek olmak adına her ay yaptığımız  tebrik ve başarı dualarımızı bu ay da  iletmek üzere telefonla konuşma imkanı bulduk.

12-) Asder Konya olarak 2020 beyannamemiz tanzim edilmiş ve derbis üzerinden gönderilmiş olup onayı müteakip Genel Merkezimize de gönderilmiştir.

 

MEHMET KANMAZ  

ASDER KONYA ŞUBE BAŞKANI              

Son Düzenlenme Cuma, 09 Nisan 2021 11:46
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...