Cuma, 08 Ocak 2021 01:28

Konya Şb. Aralık Ayı Faaliyetleri

 

ADALETİ SAVUNANLAR DERNEĞİ KONYA ŞUBE BAŞKANLIĞI

2020  YILI ARALIK   AYI   FAALİYETLERİ

1-) Aralık  ayında ; ‘’Asder Cumartesi Buluşması’’ ve sohbetli toplantılarımızı malum salgın hastalık sebebiyle iptal etmek mecburiyetinde kaldık ama “Korona bizi durduramaz” prensibi ile bizzat arkadaşlarımızla dar kapsamlı buluşma ve ziyaretler gerçekleştirdik.

2-) 03 Aralık Perşembe günü; Engelliler Haftası sebebiyle; KONYA Engelliler Derneği Başkanı Ahmet Mıhçı Beye; dar kapsamlı ve az katılımlı yerinde ziyaret gerçekleştirdik ve sorunlarını dinleyip istişare etme imkanı bulduk.

3-) 07 Aralık Pazartesi günü; Vakıflar Haftası nedeniyle Konya Vakıflar Başkanı İbrahim Beyi ziyaret ettik ve haftalarını tebrik ettik ve vakıflar meclisi seçimi ile ilgili istişarelerde bulunduk.

4-) 10 Aralık Perşembe günü; İnsan Hakları günü sebebiyle Asder olarak insan hakları ile ilgili sıkıntıları kamuoyu ile paylaşmak için basın açıklaması yaptık ve bu konu ile ilgili hakimiyet gazetesinde makalemiz yayınlandı.

 5-) Geçtiğimiz senelerde fasılasız 16 yıl boyunca icra ettiğimiz  ülke sathında büyük yankı uyandıran Konya STK Platform ufuk turu programlarını bilinen sebeplerden uzaktan 11-13 Aralık günlerinde uzaktan icra edilmiştir. 3 gün boyunca elektronik ortamda izleme ve paylaşma imkanı bulduk.

6-) 7-17 Aralık Mevlana Haftası sebebiyle 17 Aralık Perşembe günü; Mevlana Kültür merkezinde icra edilen ve TBMM Başkanın da iştirak ettiği programa katıldık.

7-) Assam’ın bu sen 12-13 aralık ta elektronik ortamda icra ettiği Uluslarası Assam Kongresini takip ettik.

8-) 27 ARALIK Pazar günü öğleden sonra Genel Başkanımız Nevzat Hocamızın elektronik ortamda Aile ile ilgili verdiği e semineri takip takip ettik   ve çok istifade ettik.

9-) 27 Aralık Pazar günü; Asder Genel Merkez yönetim kurulu toplantısına elektronik ortamda katılım sağlayarak gündem maddelerini değerlendirip görüşlerimizi arkadaşlarımızla paylaşma imkanı bulduk.

10-) 29 Aralık Salı günü; Korona virüs hastalığına yakalanan yakın arkadaşlarımızı yanlarına gidemesek de telefonla arayarak hal ve hatırlarını sorup Allah (c.c)’den şifa duasında bulunduk.

11-) Halkımızın salgın hastalık sürecinde karşılaştığı sıkıntılara çözüm bulma noktasında etkin mücadele eden Konya İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Mehmet Koç Bey’e  çalışmalarına destek olmak adına her ay yaptığımız  tebrik ve başarı dualarımızı bu ay da  iletmek üzere telefonla konuşma imkanı bulduk.

 

Mehmet Kanmaz

Asder Konya Şube Başkanı                                                                             

Son Düzenlenme Cuma, 08 Ocak 2021 01:32
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...