Pazartesi, 25 Temmuz 2016 10:13

DARBE ABD VE AJANI FETÖ DEN, HEDEF ERDOĞAN

Ortak kanaat şudur ki; Türkiye’de bundan önceki darbelerde olduğu gibi başarılamayan 15 Temmuz Darbe'si de ABD tarafından planlandı, ABD ajanı Fethullah Gülen'in liderliğini yaptığı FETÖ Terör Örgütü de uygulamaya koydu.

Amerika'ya göre Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye giderek İslamcı bir çizgiye kaymakta, ekonomik olarak güçlendikçe kendi politikasını geliştirmekte, İsrail ile gerilim yaşamakta, dış politikada ABD'nin çizgisinin dışında kendi siyasetini uygulamaktadırlar. Kendi Milli silah sanayini kurarak uluslararası silah pazarına bağımlı olmaktan kurtulmakta, Erdoğan’ın karizması, İslamcı çizgisi ve uyguladığı politikalar onlara göre diğer İslam ülkelerine yanlış örnek olmaktadır.

Yıllardır Ortadoğu AB ve ABD için pazar, Türkiye ise onların ileri karakolu ve jandarmasıdır. Ancak Türkiye Erdoğan'la birlikte kendisine biçilen rolü oynamayı kabul etmemekte, bölge ve dünyaya yönelik özgün politikalar geliştirmektedir.

Üstakıl kararını verdi. Artık Erdoğan'la ve Erdoğanlı Türkiye ile olmuyor. PYD önderliğinde Türkiye'nin hemen yanı başında "laik bir Kürt devleti" kurmaya karar verildi. Onlara göre bu devleti kurmak için bölgedeki engellerin en büyüğü yine Erdoğan'dır.

Erdoğan'ı seçimle işbaşından uzaklaştıramayan Üstakıl içeride kendilerine kul köle olmuş FETÖ/PDY hainlerini harekete geçirdi.

17-25 Aralık Darbesi başarılı olamayınca Erdoğan'a suikast girişimleri, 'itibar suikastı' girişimleri. 7 Haziran seçimlerinde Ak Parti iktidarının sona ereceğinden çok emin olan hainler 1 Kasım Erken Genel Seçimleri'yle bir kez daha hayal kırıklığına uğradılar.

Daha önce de yazdığım gibi 7 Haziran Seçimleri'nden sonra Darbe ortamı hazırlamak için terörü iyice azdırdılar. Ve nihayetinde 15 Temmuz Darbe Kalkışması meydana geldi. Türkiye, Aziz Milletimizin feraseti, cesareti ve kahramanlığı ile uçurumun kenarından döndü.

İSTİHBARAT ZAFİYETİ Mİ

Alenen açıklandı. Saat 16:00'da Mit Müsteşarı Fidan Genel Kurmay Başkanı'na giderek 'Askeri birliklerde hareketlilik var, darbe olabilir' diyor.Devlet hiyerarşisi ve Askeri Hiyerarşiye göre herhangi bir bilgi, istihbarat, gelişme önce ve ivedilikle ilk Amir'e bildirilir. Fidan'ın ilk amiri kim? Başbakan! Sonra Cumhurbaşkanı!

Başbakan saatler sonra Darbe başlayınca Hakan Fidan'ı arıyor ve 'Darbe söylentileri var, doğru mu?' diye soruyor. Cumhurbaşkanı'na ise 'Eniştesi'Darbe haberini veriyor!

CUMHURBAŞKANI KİME GÜVENSİN

Allah Tayyip Erdoğan'ın yardımcısı olsun. En yakınındakiler, has dairede olup sırdaş olması gerekenlerin hepsi 'hain' çıktı.

Şu haberi okurken gözlerim doldu; Cumhurbaşkanı kendisini İstanbul'a götürecek uçağın pilotlarına soruyor: 'Mertçe söyleyin, onlardan yana mısınız, benden mi?' Sözün bittiği yer bura olsa gerek.

ABD FETHULLAH GÜLEN'İ VERİR Mİ

Eğer ABD bize dost ve müttefik bir ülke olsaydı ve bu darbe işinin içinde kendi olmasaydı lafı eğip bükmeden, Gülen'i şimdiye çoktan mahkemenin önüne çıkarıp Türkiye'ye yollamıştı. 'Dosya gelmedi, kanıt isterim, kanıtlar gelsin bir bakalım' gibi açıklamalarla hem bizi, hem dünya kamuoyunu oyalayıp durmaktadır.

ABD Gülen teröristini Türkiye'ye bir kaç sebepten teslim etmez. Birincisi Gülen Türkiye'ye gelirse herşeyi öter. O zaman bütün bu olayların içinde ABD'nin olduğunu itiraf eder ve ABD hem Türkiye, hem de dünya önünde çok zor duruma düşer. Terörü destekleyen ülke olduğu resmen tescillenmiş olur.

İkincisi ise ABD'nin FETÖ ile işinin bitip bitmediğidir. Eğer işi bitmediyle yine teslim etmez. Çünkü yıllardır emek vererek yetiştirdiği bu ihanet şebekesiyle daha çok hainlikler planlayacaktır.

Öyle görülüyor ki Gülen'den kurtulmak için ABD'nin uygulayacağı en kestirme ve temiz yol yetmiş yedi yaşında olan ve iki de bir kameranın önünde tansiyonunu ölçtüren Fethullah Gülen'in 'kalp krizi' sonucu ölmesidir.

CIA binasında yazılı güzel bir söz vardır; 'Burada başarısız olanı sevmeyiz!'Gülen bir değil, hem de bir kaç defa başarısız olmuştur ABD'nin gözünde. Türkiye'nin ısrarı ve bastırması ile Gülen ABD'nin kucağında tehlikeli ve acilen kurtulunması gereken bir bomba olmuştur.

Sabırla, sebatla, duayla ve Cumhurbaşkanımız TAMAM deyinceye kadar NÖBET'le bu sürece katkıda bulunmaya devam edelim.

FETÖ DARBECİLERİ'nin kullandıkları tanklar altında, attıkları bomba ve kurşunlarla ŞEHİT olan kardeşlerime Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

'Ey Şehit oğlu Şehit isteme benden makber,

Sana aucunu açmış duruyor Peygamber!'