Pazartesi, 11 Mayıs 2015 11:27

Paralel Emniyetçilerin Seçim ve Kaos Çalışmaları

Paralel Çözülme başladığında önce inanamadık. Sonra kabullenemedik. En nihayetinde cephemizdeki çözülme olarak gördük ve çok üzüldük. İstedik ki, hata yapanlar hatalarından dönsünler, Milletimize ve Ümmete acısınlar. Ancak böyle olmadı. Merhametsizce fitneye, kötülüğe devam edildi, ettiler.

Emniyette emekli edilecek ve başka kurumlara aktarılacak rütbeli personelin listelerinin hazırlandığı kamuoyuna yansıdı. Herkes gibi bizim de akrabalarımız ve yakınlarımız var. Listede olduklarını öğrenmişler bir şekilde. Ben yakınım olan Emniyet Müdürü Kardeşimin ifadelerini aynen yazacağım. “Ben cemaatçi olmadım, değilim. Olanlara da asla pirim vermedim. Yahu sürekli para ödülü alanlara baksınlar. Adam bir yılda 80-100 para ödülü, takdir ve taltif almış. Ben 20 yılda bu kadar ödül almadım. Geldiğim tüm görevlerde alın terim var. Onlar benim gibi mi? Atamalara ve ödüllere baksınlar. Kimin Paralelci olduğunu anlarlar.” dedi. Kendisine inandığım için İçişleri Bakanlığı’nda tanıdığım büyüklerimle birer birer görüştüm. Ancak her biri emin kaynaklarını referans gösterdiler.

İlgili Emniyet Müdürü Kardeşim yaşı ve mezuniyet yılı dolmadığı için emekli edilmedi. Başka kurumlara görevlendirileceğini söylüyor. Tabii ben yakınıma itibar ettim. Ne zamana kadar? Kendisi rapor aldı. Şu anda harıl harıl memleketimizde ve kendi çevresinde seçim çalışmaları yapıyor. Bir partiliden daha hırslı. Kapı kapı dolaşıyor. R. Tayyip Erdoğan ve hükümet aleyhinde neler söylemiyor ki! Hâsılı hükümeti haklı çıkardı. O’nu Emniyetten ilişiği kesilecekler listesine koyanların haklı olduğunu da.. Aynı durumda olan birçok Emniyet personeli, AKPARTİ’li siyasiler başta olmak üzere, hükümetin atadığı bürokratları dolaştılar. “Biz paralel değiliz.” diye. Yardım istediler. Ancak, durum değişmeyince şimdi başladılar kapı kapı dolaşıp “AKPARTİ’ye oy vermeyin, ……. Partisine oy verin.” diyorlar. Bizim ki son genel seçimlere kadar AKPARTİ’ye oy vermişti, diğer Paralelciler gibi. Şimdi de “geçmişten beri MHP’liyim!” diyormuş.

Oysa kendisine “Eğer paralelci değilsen bekle, bir şey söyleme, adalet yerini bulur, işine dön, seçim sonuçlarını bekle.” demiştim. Şimdi kim haklı karar vicdan sahiplerinin. Paralelci diye işlem yapanlar mı, yoksa mağdur edebiyatı ile halkı yanıltmaya çalışanlar mı?

Tabii anlattıkları öyle büyük iftira ve hakaretler içeriyor ki! Hepsi seçimin sonuçlarını bekliyorlar. Eğer AKPARTİ daha güçlü bir şekilde iktidara gelemez ise sokacakları kaosun mesajlarını veriyorlar. Bu insanlar fiili cinayetler dahi işleyebilirler. Ben elektrik kesintisi ve savcımızın şehit edildiği günleri ilgililerin gözüne bir kez daha sokacağım. Bana göre toplu elektrik kesintisi Gezi Olaylarından daha etkili. Daha büyük şeylerin habercisi. Düşünsenize bir anda ülkeyi elektriksiz kim bırakabilir?

Ey Hükümet, ey İçişleri Bakanlığı! Bu devlet memurlarının kapı kapı dolaşıp kaos oluşturma gayretlerine girmelerine, siyaset yapmalarına ve hükümete, devlete karşı söyledikleri acımasız sözlere, iftiralarına neden müsaade ediyorsunuz? İnsanlarımızı CHP, MHP, HDP koalisyonuna hazırlıyorlar ve yönlendiriyorlar. Bunun anlamı ne peki? Ülkeyi kararsız, enerjisiz ve istikametsiz bırakmak. Suriye, Irak, Mısır ve Yemen’de yaşananları ülkemize de yaşatmanın birinci aşamasıdır koalisyon hükümetleri. İstikrarsızlığın ve istikametsizliğin, kargaşa ve kaosun birinci aşaması koalisyonlardır. Halkımızın aldatılmasına göz yumulmamalıdır. Yaptıkları iş suçtur. Siyaset yapacaklarsa istifa edecekler, ya mevcut partilerden birinde olacaklar ya da İdris Bal, İdris Naim Şahin gibi yeni parti kuracaklar. Ayrıca; kendi bağımsız adayları da var.

Halkım herşeyin bilincindedir. Artık her seçim Milletimiz için mukadderat seçimidir. Bu insanlara boyunun ölçüsünü gösterecektir. Yerel Seçimleri %1 bile etkileyemediler. Dilerim yaptıkları halkımızda uyandırma servisi etkisi yapar ve insanlarımız daha güçlü ve büyük bir oranda R. Tayyip Erdoğan’ın yanında er alırlar.

AKPARTİ en az %48 oy alacaktır. Başta İngilizler olmak üzere ülkemizde oluşacak kaostan fırsat bekleyen emperyalizm ve uşaklarının oyunlarına Allah dileriz fırsat vermez. Milletimizin iman ve feraseti İnşaAllah oyunlarını ve planlarını bozar.

AKPARTİ içindeki fırsat bekleyen ihanet odaklarına karşı da dikkatli olmalıdır. Aktif görevi biten AKPARTİ’liler de emperyalizmin ve Paralel Yapının hedefindedir. Hangi makamdan gelirlerse gelsinler bu insanlar kişilikli ve sorumlu davranmazlarsa adeta potansiyel çıbanbaşı gibi duruyorlar. İsimleri sokakta ve parti içinde gündeme getiriliyor. Bu eski devlet büyükleri de beyan, ifade ve görüşmelerinde devlete, Cumhurbaşkanımıza ve Hükümete zarar vermekten kaçınmalıdırlar.

Ey Milletim. Oynanan oyunları gör. Geçmişte devletlerimiz düşman taarruzları ile değil, çıkartılan kardeş kavgaları ile zayıflatıldı ve yıkıldı. Oylarınla oynanacak oyunları ve hileleri sen bozacaksın. Unutma! Allah istikbalimizi her birimizin vicdan ve sorumluluğuna tevdi etti.

(E) Yb. Halil MERT
Strateji ve Yönetim Uzmanı

Halil MERT

(E) Topçu Yarbay

Strateji ve Yönetim Uzmanı

https://www.youtube.com/user/81mert1 | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.