Salı, 02 Ocak 2024 14:02

ASDER Konya Şubesi 2023 Kasım ayı faaliyetleri

1-)04-11-18-25 Kasım ayı “Asder Cumartesi buluşma “proğramı kapsamında arkadaşlarla birlikte dernek binamızda sohbetli toplantımızı icra ettik.

2-)03 Kasım Cuma günü Kızılay Haftası nedeniyle Konya Kızılay Başkanı Hüseyin Bey’i ziyaret ettik ve şehrimizdeki faaliyetleri hakkında bilgi aldık.

3-)08 Kasım Çarşamba günü Selçuklu Belediye Başkanlığı’nın hizmet binası önündeki Kan Bağışı Kampanyası’na katıldık.

4-)13 Kasım Pazartesi günü Sağlık-Sen tarafından organize edilen, Lösemili çocukların yaşadığı sağlık problemleri için yapılan faaliyete ortak katılım sağladık.

5-)15 Kasım Çarşamba günü akşam üzeri üyelerimizle dernek binamızda Aylık yemekli sohbetli toplantımızı icra ettik.

6-)17 Kasım Cuma günü Organ Bağışı Etkinliği ’ne katkı vermek üzere il sağlık müdürlüğü programına katıldık.

7-)18 Kasım Cumartesi günü dernek binamız da üyelerimizle haklarımızın takibi için neler yapılabilir konusunda değerlendirmelerde Bulunduk.

8-)22 Kasım Çarşamba günü; Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç Bey’le çalışmalarına destek olmak adına, her ay yaptığımız tebrik ve başarı dualarımızı bu ay da iletmek üzere bir araya gelme imkânı bulduk.

9-)24 Kasım Cuma günü; Öğretmenler günü sebebiyle Konya eğitim bir-sen başkanı Nazif Karlıer Hocamızı ziyaret ederek gündemle ilgili görüşmelerde bulunduk.

10-)03-10-17-24 Kasım Cuma günlerinde yazdığım makalemde her hafta Gazze konusunu gündemde tutmaya çalıştım.

                 MEHMET KANMAZ

       ASDER KONYA ŞUBE BAŞKANI

 

Gürcan Onat

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...