Perşembe, 30 Haziran 2022 17:59

ASDER Konya İl Başkanlığı 2022 Haziran Ayı Faaliyetleri

1-) 4-11-18-25 Haziran Cumartesi günleri, ‘’ASDER cumartesi buluşması’’ adı altında, sohbetli toplantılarımızı yoğun katılımlı olarak dernek binamızda gerçekleştirdik.

2-) 05 Haziran Pazar günü, Çevre günü sebebiyle Karatay belediyesinin fidan dikim programına katıldık ve çevre ile ilgili duyarlılık gösteren STK’ları ziyaret ettik.

3-)14 Haziran Salı günü, Kan verme günü sebebiyle Kızılay derneğini ziyaret edip Başkan Hüseyin beyle istişarede bulunup Konya’daki durumu ve insanımızın kan verme bilincini ve devamlılığını konuştuk.

4-)18 Haziran Cumartesi günü, İstanbul’da yapılan yönetim kurulu toplantısına katıldık ve gündemi değerlendirdik.

5-)21 Haziran Salı günü basın emekçileri günü sebebiyle Konya gazeteciler cemiyeti başkanı Sefa beyi ziyaret ettik.

6-)27 Haziran Pazartesi günü; dünya uyuşturucu günü sebebiyle, Konya’da etkin olarak uyuşturucu tehlikesine karşı mücadele eden REHADER derneği başkanı Dr. Faruk beyi              28 Haziran Salı günü ziyaret ettik

7-)25 Haziran Cumartesi günü, aylık olarak yapageldiğimiz yemekli toplantımızı dernek binamızda arkadaşlarımızla yaptık ve çok verimli sohbet ve istişarelerde bulunduk.

8-)28 Haziran Salı günü, elektronik ortamda icra edilen, Assam seminerine elektronik ortamda katıldık ve gündemle ilgili görüşlerimizi paylaştık.

9-)30 Haziran Çarşamba günü NEÜ Tıp fakültesi baş hekimi Hasan beyi telefonla arayarak “Hipokrat yemini” ile ilgili ülke gündemini karıştırıcı uygulama konusunda duyarlılıklarımızı paylaştık.

10-)30 Haziran Çarşamba günü; KONYA STK Platformunda yapılan NATO zirvesindeki gündemli ilgili istişare toplantısına katıldık.

                                                                                                             Mehmet Kanmaz

                                                                                                    ASDER Konya Şube Başkanı

Mehmet Kanmaz

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...