Perşembe, 05 Mayıs 2022 14:56

ASDER KONYA İL BAŞKANLIĞI 2022 MART VE NİSAN AYLARI FAALİYETLERİ

1-) 2022 Mart ve Nisan ayları; cumartesi günleri, ‘’Asder cumartesi buluşması’’ ve sohbetli toplantılarımızı arkadaşlarımızın katılımı ile dernek binamızda gerçekleştirdik.

2-) 02 Mart Çarşamba günü; Bozkır meslek yüksek okulunda “darbeler unutulmasın” teması ile genç arkadaşlarımızla söyleşi yapma imkânı bulduk ve çok verimli bir buluşma oldu.

3-)05 Mart kadınlar günü sebebiyle; 05 mart cumartesi günü şems aile derneğine ziyarette bulunduk ve verimli bir program gerçekleştirdik.

4-)12 Mart muhtırasının 51.yılında darbeler unutulmasın, toplumumuz unutmasın diyerek Asder Konya olarak basın açıklamasında bulunduk.

5-)14 Mart tıp bayramı sebebiyle 15 Mart Salı günü Konya Karaman tabipler oda başkanı Dr. Seyit beyi ziyaret ettik ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk

6-)19 Mart Cumartesi günü; Assam koordinasyonu ile icra edilen aylık seminer faaliyetine elektronik ortamda destek verdik.

7-)21 Mart nevruz bayramı sebebiyle 21 Mart Pazartesi günü; HAK-İŞ Konya İl Başkanı Vacit Sır beyi arayıp kutlama mesajımızı ilettik.

 8-)21 Mart Pazartesi günü, KUDÜS-Mescid-i Aksa saldırılarını protesto sebebiyle Konya STK platformu ile birlikte geniş katılımlı basın açıklaması yaptık.

9-)26 Mart Pazar günü; Asder genel merkez yönetim kurulu toplantısına elektronik ortam da katılım sağlayarak gündem maddelerini değerlendirip görüşlerimizi arkadaşlarımızla paylaşma imkânı bulduk.

10-) Halkımızın salgın hastalık sürecinde karşılaştığı sıkıntılara çözüm bulma noktasında etkin mücadele eden Konya il sağlık müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç bey’le Çalışmalarına destek olmak adına Her ay yaptığımız tebrik ve başarı dualarımızı bu ay’da iletmek üzere telefonla konuşma imkânı bulduk.

                                           NİSAN AYI FAALİYETLERİMİZ

1-) 2022 Mart ve Nisan ayları; cumartesi günleri, ‘’ASDER cumartesi buluşması’’ ve sohbetli toplantılarımızı arkadaşlarımızın katılımı ile dernek binamızda gerçekleştirdik.

2-) 05 Nisan avukatlar günü sebebiyle;05 Nisan Salı günü Konya baro başkanını ve hukukçular derneğini ziyaret ettik ve karşılıklı istişarede bulunduk.

3-) 08 Nisan Cuma günü Konya büyükşehir belediye başkanlığının iftar programına katıldık.

4-) 11 Nisan Pazartesi günü, çevre şehircilik bakanlığımızın özel daveti ile Ankara’da organize ettiği iftar programına katıldık ve kısa süreliğine sohbet edip Nevzat hocamızın selamını illettik.

5-) 15 Nisan Cuma günü Konya Huzur evi müdürlüğünün davetine icap ederek yaşlı büyüklerimizle birlikte iftar yemeği yeme imkânı bulduk.

6-) 16 Nisan Cumartesi günü; Enderun vakfında, Konya’ya biz STK’larla istişare etmek üzere gelen sivil toplum ilişkiler genel müdürü erkan beyle çok verimli görüşmede bulunduk.

7-) 22 Nisan Cuma günü Selçuklu belediye başkanlığının kongre sarayında organize ettiği iftar yemeğine katıldık.

8-) 27 Nisan Çarşamba günü; Kadir gecesi sebebiyle Şems ilim araştırma vakfının organize ettiği programa katılım sağladık.

9-) 28 Nisan Perşembe günü; Konya ovası bölge başkanlığının organize ettiği iftar yemeğine katılım sağladık.

10-) 30 Nisan Cumartesi günü; İstanbul-Ayasofya Camii’ne ziyarette bulunduk.

                                                                                            MEHMET KANMAZ                                                                                                                                             .                                                                               ASDER KONYA ŞUBE BAŞKANI              

Mehmet Kanmaz

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...