Çarşamba, 24 Kasım 2021 16:46

BASIN AÇIKLAMASI (Ülkemiz Faiz, Enflasyon, Kur Belasından Kurtulacak)

ÜLKEMİZ FAİZ, ENFLASYON, KUR BELASINDAN KURTULACAK

Ülkemiz uzun yıllar terör belası ile savaştı, şimdi ise devletimiz ve hükümetimiz faiz&kur sarmalından tamamen kurtulmak için zor, bir o kadar da riskli kararlar alarak, adımlar atmıştır.

Terör örgütlerine silah ve mühimmat veren güçler, o kanaldan başarılı olamayınca, ülkemizi ekonomik olarak çökertmek için kur savaşı başlattılar. Eş zamanlı olarak GEZİCİLER tekrar boy göstermeye başladı. Ülkede kargaşa oluşturmak için siyasi olarak kaos senaryoları yapılmaktadır. Ülkemizi 15 Temmuz’da çökertmeyi amaçlayan bölücü ve teröristler dışarıdan, destekçileri ise içeriden kiralık dinamikleri harekete geçirdiler.

Ülkemizde kur üzerinde oynanan oyunları ve oyuncuları tanıyoruz, yapılan kara propagandaları, fiyatlar üzerinde fahiş artışlar yapan spekülatörleri yakından takip ediyoruz.

Kimler ne yaparlarsa yapsınlar, asla başarılı olamayacaklar.

Bu sıkıntılı günler elbette geçecek, faizin ve enflasyonun çok düşük seviyeye ulaştığı günleri göreceğiz.

Biz birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizin, devletimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın yanındayız.

Dün kurtuluş savaşında kadını ve erkeği ile ülkesine destek verenler, bugün ekonomik savaşta ülkesinin yanında olacaktır.

Ekonomimizi yıkmaya gelenler başaramayacaklar.

Milletimiz ve devletimiz ile beraberiz.

 

Mustafa HACIMUSTAFAOĞULLARI

Asder Basın Sözcüsü

Son Düzenlenme Çarşamba, 24 Kasım 2021 17:07
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...