Pazartesi, 04 Eylül 2023 11:49

ASDER Konya Şubesi 2023 Temmuz Ayı Faaliyetleri.

1-) 8-15-22-29 Temmuz 2022 Cumartesi günlerinde mutat hale getirdiğimiz ‘’ASDER Cumartesi” sohbetli toplantı buluşması programımızı dernek binamızda icra ettik.

2-) 01 Temmuz Cumartesi günü; Konya Valiliği Kurban Bayramı kutlama programına katıldık.

3) 07 Temmuz cuma günü; Nasrettin Hoca’yı anma haftası nedeniyle Akşehir ziyareti yapıp şehrin güzelliklerini görme imkânı bulduk. 

4) 13 Temmuz Perşembe günü; Dünya Nüfus Günü sebebiyle Konya İl Nüfus Müdürü; Ersan Erge Bey’i ziyaret ettik ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldık.

5) 14 Temmuz Cuma günü; Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığında 15 Temmuz kutlama programı son hazırlık toplantısına katıldık.

6) 15 Temmuz Cumartesi günü; gün boyu ve gece Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ nü kutlamak üzere; Mevlâna Meydanında ve diğer etkinlik yerlerinde bulunarak katkı sağladık.

7) 16 Temmuz Pazar günü; sabah Kapı camiinde 15 Temmuz darbe şehitlerimiz için organize edilen programa katıldık.

8) 18 Temmuz Salı günü akşam STK Platformundaki bazı arkadaşlarımızla birlikte istişare ve değerlendirme toplantısını icra ettik.

9) 20 Temmuz Perşembe günü; Kıbrıs şehitlerini anmak için Konya şehit aileleri derneğini ziyaret ettik.

10) 28-30 Temmuz günlerinde Osmaniye bölgesinde deprem mağduru aileleri ziyaret ettik.

                          

Mehmet Kanmaz

ASDER Konya Şube Başkanı

Mehmet Kanmaz

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...