Pazartesi, 03 Ocak 2022 16:55

ASDER Konya Şubesi 2021 Aralık Ayı Faaliyetleri

1-) 04-11-18 ve 25 Aralık Cumartesi günleri ‘’ASDER Cumartesi Buluşması’’ ve sohbetli toplantılarımızı “Korona bizi durduramaz” prensibi ile bizzat arkadaşlarımızla buluşma ve ziyaretler gerçekleştirdik.

2-) 03 Aralık Çarşamba günü Engelliler haftası sebebiyle Konya Engelliler Derneği Başkanı Ahmet Mıhçı Bey’e dar kapsamlı ve az katılım olarak yerinde ziyaret gerçekleştirdik ve sorunlarını dinleyip istişare etme imkânı bulduk.

3-) 07 Aralık Salı günü Vakıflar Haftası nedeniyle Konya Vakıflar Başkanı İbrahim Bey’i ziyaret ettik ve haftalarını tebrik ettik ve vakıflar meclisi seçimi ile ilgili istişarede bulunduk.

4-) 10 Aralık Cuma günü İnsan Hakları günü sebebiyle ASDER olarak insan hakları ile ilgili sıkıntıları kamuoyu ile paylaşmak için İHH’ya ziyaret gerçekleştirdik.

 5-)14-15 Aralık günlerinde Konya STK Platform Başkanlığınca icra edilen Balkan Ülkeleri Evlâd-ı Fatihan programını iki gün boyunca elektronik ortamda izleme ve paylaşma imkânı bulduk.

6-) 06-18 Aralık Mevlâna Haftası sebebiyle 18 aralık Cuma günü Mevlâna Kültür Merkezi’nde icra edilen ve TBMM Başkanın da iştirak ettiği programa katıldık.

7-) Assam’ın bu sene 18-19 Aralık’ta elektronik ortamda icra ettiği Uluslararası İslam Ülkeleri İş birliği Kongresi’ni takip etme imkânı bulduk.

8-) 23 ARALIK Perşembe günü öğleden sonra Prof. Dr. Saffet Köse Hocamızın elektronik ortamda Aile ile ilgili icra ettiği konuşmayı takip etme imkânı bulduk ve çok istifade ettik.

9-) 26 Aralık Pazar günü ASDER Genel Merkez Yönetim Kurulu Toplantısı’na elektronik ortamda katılım sağlayarak gündem maddelerini değerlendirip görüşlerimizi arkadaşlarımızla paylaşma imkanı bulduk.

10-) 29 Aralık Çarşamba günü Korona Virüs hastalığına yakalanan yakın arkadaşlarımızın ve akrabalarının yanlarına gidemesek de telefonla arayarak hal ve hatırlarını sorup Allah (c.c)’den şifa duasında bulunduk.

 

11-) Halkımızın salgın hastalık sürecinde karşılaştığı sıkıntılara çözüm bulma noktasında etkin mücadele eden Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç Bey’le Çalışmalarına destek olmak adına, her ay yaptığımız  tebrik ve başarı dualarımızı bu ay da  iletmek üzere telefonla konuşma imkanı bulduk. 

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...