Pazar, 03 Ekim 2021 17:27

ADALETİ SAVUNANLAR DERNEĞİ KONYA İL BAŞKANLIĞI 2021 AĞUSTO-EYLÜL AYLARI FAALİYETLERİ

 

AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ

1-) 2021 Yılı Ağustos-Eylül ayları ‘ASDER Cumartesi Buluşması’ ve sohbetli toplantılarımıza yoğun katılımlı olarak ara versek de “Korona bizi durduramaz” prensibi ile bizzat arkadaşlarımızla dernek binamızda dar kapsamlı programlar gerçekleştirdik.

2-) 03 Ağustos Salı günü Sivil Topluma verdiği destekten dolayı Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca Bey’e teşekkür ziyaretinde bulunduk.

3-) 09 Ağustos Pazartesi günü Konya İl AFAD Müdürlüğünü ziyaret ederek ülkemizin farklı illerinde vuku bulan sel baskınları nedeniyle Konya’dan yapılan ve yapılacak ayni ve maddi yardımlar konusunda istişarelerde bulunduk.

4-) 10 Ağustos Salı günü Hicri yılımızı tebrik maksadıyla İl Müftüsü Doç. Dr. Ali Hocamızı ziyaret ettik, Karşılıklı sohbette bulunarak verimli bir görüşme yaptık.

5-) 17 Ağustos Salı günü 22.yılını hüzünlü bir şekilde andığımız ve ülkemizi büyük felakete sürükleyen 17 Ağustos Gölcük Depremini unutmamak için o dönemde Konya’dan külli manada yapılan yardımları ve koordinasyondan dolayı Konya STK Platformunu ziyaret ettik.

6-) 20 Ağustos Cuma günü öğleden sonra 28 Şubat yargılamaları sonucunda cezaları vicahiye’ye çevrilip cezaevlerine infaz için gönderilen cunta sahiplerini telin etmek için dernek binamızda İHA ve Beyaz Gazeteye röportaj verdik.

7-) 22 Ağustos Pazar günü Elektronik ortamda icra edilen ASDER Genel Merkez Yönetim Kurulu aylık toplantısına katıldık ve gündemle ilgili görüşlerimizi paylaştık.

8-) 30 Ağustos Zafer Bayramı için davet edildiğimiz Konya Valiliği kutlama programına katıldık.

EYLÜL AYI FAALİYETLERİ

9-) 02 Eylül Perşembe günü Konya Büyük Şehir Belediye Başkanlığı’nın Kastamonu-Bozkurt ilçesinde vuku bulan sel afeti sonrası o ilçedeki çocuklar içim hazırlanan 500 adet bisiklet gönderme programına katıldık.

10-) 07 Eylül Salı günü 2021-2022 yılı Eğitim-Öğretim Dönemi başlangıcında karşılıklı istişarelerde bulunmak üzere Konya Memur-Sen’e bağlı Eğitim-bir-Sen sendikasını ziyaret ettik.

 11-) 12 Eylül darbe travmasını unutturmamak için 13 Eylül Pazartesi günü ASDER olarak basın açıklaması yaptık ve açıklamamız yerel medyada ve Genel Merkez sitemizde yayınlandı.

12-) 15 Eylül Çarşamba günü akşam üzeri üyelerimizle dernek binamızda sohbetli toplantımızı icra ettik.

13-) 19 Eylül Gaziler Günü sebebiyle Konya Şehit ve Gaziler Derneği’ni ziyaret edip Mustafa Bey ve heyeti ile görüşmelerde bulunduk.

14-) 27 Eylül Pazartesi günü Konya Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederek ülkemiz sathında yaşanılan orman yangınları ile ilgili ve Konya bölgesinin son durumu ile ilgili görüşmelerde bulunduk.

15-) 29 Eylül Çarşamba günü akşamüzeri, üyelerimizle Konya Şubesi Olağan Genel Kurulunu Dernek binamızda gerçekleştirdik, toplantı sonunda yemek ikramında bulunduk ve sonra iyi dilek ve temennileri ile ayrıldık.

16-) Halkımızın salgın hastalık sürecinde karşılaştığı sıkıntılara çözüm bulma noktasında etkin mücadele eden Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç Bey’le Çalışmalarına destek olmak adına her ay yaptığımız tebrik ve başarı dualarımızı bu ay da iletmek üzere telefonla konuşma imkânı bulduk.

Son Düzenlenme Pazar, 03 Ekim 2021 17:30
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...