Çarşamba, 04 Kasım 2020 20:40

Konya Şubemizin Ekim 2020 Ayı Faaliyetleri

1-) Ekim ayında ; ‘’Asder Cumartesi Buluşması’’ ve sohbetli toplantılarımızı malum salgın hastalık sebebiyle iptal etmek mecburiyetinde kaldık ama “Korona bizi durduramaz” prensibi ile bizzat arkadaşlarımızı arayarak canlı sohbet ve paylaşımları icra ettik.

2-) 02 Ekim Cuma günü; 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası sebebiyle Konya İl Müftümüz Ahmet Poçanoğlu ve Diyanet-sen Konya İl Başkanı Ali Koç Beyi ziyaret ettik. 

3-) 08  Ekim Perşembe   günü arkadaşlarımızla birlikte; Ahilik Haftası sebebiyle Konya Esnaf ve Sanatkarlar Birlik Başkanı Muharrem Karabacak Beyi ziyaret ederek genel piyasa durumları ve esnaf sorunlarını dinleme imkanı bulup sohbet ve istişarelerde bulunduk.

4-) 09 Ekim Cuma günü; Dünya posta günü sebebiyle, Posta Çalışanları Derneği Konya Başkanı Doğan Arısoy Beyi çalıştığı Alaaddin Şubesinde ziyaret etme imkanı bulduk.

 5-) 14 Ekim Çarşamba günü ÇİN’in Türkistan bölgesine senelerdir yoğun baskı ve işkence içerisinde hayatlarını idame ettirmeye çalışan kardeşlerimizin yanında olmak adına Konya Doğu Türkistan Yardımlaşma Derneğinin basın açıklamasına katıldık.

6-) 20 Ekim Salı günü; Öğleden sonra şehir ve ülke gündemi ile ilgili açıklamada bulunmak üzere KON-TV Kuruluşumuzu ziyaret ettik ve duyarlılıklarımızı paylaşma imkanı bulduk.

7-) 24 Ekim Cumartesi  günü; ”Pandemi bizi durduramaz” prensibi ile 12 arkadaşımızla Ceyrullah Arslan kardeşimizin dükkan bahçesinde bir araya geldik, çok verimli ve hoş sohbet içinde bir buluşma oldu…

8-) 25 Ekim Pazar günü Akşam; Asder Genel Merkez yönetim kurulu toplantısına elektronik ortamda katılım sağlayarak gündem maddelerini değerlendirip görüşlerimizi arkadaşlarımızla paylaşma imkanı bulduk.

9-) 26 Ekim Pazartesi günü; Başta FRANSA olmak üzere batı dünyasının peygamberimize ve İslami değerlere saldırısına karşı tepki olarak genel merkezle birlikte basın açıklamasında bulunduk.

10-) 28 Ekim Çarşamba günü; Kızılay Haftası sebebiyle Arkadaşlarımızla birlikte kan verme vefa buluşmasına katıldık.

11-) Halkımızın salgın hastalık sürecinde karşılaştığı sıkıntılara çözüm bulma noktasında etkin mücadele eden Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç Bey’le çalışmalarına destek olmak adına her ay yaptığımız tebrik ve başarı dualarımızı bu ay da iletmek üzere telefonla konuşma imkanı bulduk.

Mehmet KANMAZ

Konya Şube Başkanı

Yönetim Kurulu Bşk.Yrd.

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...