Pazartesi, 03 Aralık 2018 16:26

ASDER KONYA Şb.Bşk.lığı Kasım 18 ayı Faaliyetleri

1-) 03-10-17-24 KASIM 2018 Cumartesi günlerinde mutat hale getirdiğimiz ‘’As-der cumartesi buluşması’’ toplantılarımızı dernek binamızda icra ettik.

2-) 07 Kasım Çarşamba günü; Yetim çocukların burslu okutulması için bu konuda duyarlı olan Bahçe Kolejini arkadaşlarla ziyaret ettik.

3-09 Kasım Cuma günü akşam As-der Aileler buluşması programı kapsamında arkadaşlarımızla Ceyrullah Arslan kardeşimizin evine ziyarette bulunduk

4-) 12 kasım Pazartesi günü görevine yeni atanan KONYA Valisini arkadaşlarla ziyaret ettik.

5-)15 Kasım Perşembe günü, ARALIK ayında yapılacak şeb-i aruz tören hazırlıklarına katıldık

6-)19 Ekim 2018 pazartesi günü görevine yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısını arkadaşlarla birlikte ziyaret ettik.

7-)21 Kasım Çarşamba günü; dernek binamızda aylık yemekli toplantısın arkadaşlarla birlik te icra ettik ve karşılıklı istişare ve sohbette bulunduk.

8-)22 Kasım Perşembe günü ANKARA ziyareti kapsamında Adnan Paşamızı ve Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı beyi ziyaret ettik.

8-)23 Kasım Cuma günü ANKARA ziyareti kapsamında arkadaşlarımızla TBMM’de Mv.lerimiz; Ahmet Sorgun, Gülay Samancı, Halil Etyemez, Orhan Erdem ve Tahir Akyürek’i ziyaret ettik, haklarımızla ilgili değerlendirmede bulunduk.

9-)24 Kasım Cumartesi günü; Arkadaşlarla birlikte İstanbul’da yapılan As-der Genel Merkez genel kurulu toplantısına katıldık.

10-)26 Kasım Pazartesi günü KONYA merkez ilçe MERAM Kaymakamı bizlere ziyaret’de bulundu.

11-)28 Kasım Çarşamba günü Şehrimize gelen, FİLİSTİN heyeti bizleri ziyarete geldiler.

12-)29 Kasım Perşembe günü; Şehrimize yardım ve istişareler için gelen YEMEN heyeti ziyarete geldiler.

13-)30 Kasım Cuma günü akşam Konya stk.larla birlikte Yemen’den gelen heyet başkanı yerel yönetimler bakan yardımcısı Prof.Dr.Muhammed Sudi’den Yemen’i dinledik. 23 EKİM 2018 Salı günü;stk yönetim ofisine gelen Filistin İsra üniversitesi heyetini misafir ettik.                                                                                                           

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...