Salı, 08 Mayıs 2018 10:53

Asder Balkanlar Turu Gerçekleşti

Asder Üyelerinden bir grup 29 Nisan – 06 Mayıs 2018 tarihlerinde beş ülkeyi kapsayan Balkanları ziyaret etmiştir. Balkan ülkelerinin;

Ecdad yadıgarı eserlerinin yanında, daha eski yıllarda yapılmış tarihi eserleri, kaleleri, sarayları, camileri, bedestenleri,çarşıları,türbeleri, harika doğa güzellikleri görülmüş, bölgedeki kardeşlerimiz ile hasbihal edilmiştir. Muhteşem Ohrid gölü, Matka Kanyonu, Belgrad Kalesi, Mostar Köprüsü görülmeğe değer yerlerden bazıları. Srebrenitsa’da yapılan katliamın yapıldığı yerde bulunmak, onbinlere yaklaşan şehitlerin bulunduğu şehitlikleri ziyaret etmek insanlık adına çok acı veriyor. Bilge Devlet Adamı Alia İzzetbegoviç’in kabri başında dua etmek farklı bir duygu.

Ecdadın yüzyıllardır barış içerisinde yaşadığı bölge insanının şimdiki durumuna şahit olmak, geleceğe ümit ile bakmayı gerektiriyor.

Fırsatı olanların bu bölgeleri gezmelerini tavsiye ederiz.

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...