Cuma, 14 Temmuz 2023 17:07

ASDER 15 Temmuz Basın Açıklaması

Yedi yıl önce bugün, 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ tarafından organize edilen, hain kalkışma gerçekleştirilmiş ve milletimizin gösterdiği destansı direnişle geri püskürtülmüştür.

Büyük bir ihanet ile karşı karşıya kalan ülkemiz, milleti ve devletiyle omuz omuza verdiği direniş ve mücadeleyle tüm dünyaya örnek teşkil etmiştir.

Bir daha asla tekrar etmesini arzu etmediğimiz bu tür darbelerin istekli ve heveslileri elbette bitecek değildir. Bu nedenle, devlet yetkilileri ve halkımızın, her zaman dikkatli ve uyanık bulunmaları, hafızlarında bu ihanetleri unutmamaları, zihinlerinde sürekli diri tutmaları gerekmektedir.

Adaleti Savunanlar Derneği olarak, biz de bu vesile ile 15 Temmuz hain FETÖ kalkışmasını ve tüm darbeleri lanetlediğimizi bir kez daha kamuoyu ile paylaşır. Tüm şehitlerimizi rahmet ile yad ettiğimizi ve gazilerimizi iftihar ile andığımızı ifade etmeyi bir görev biliriz.

Saygılarımızla, kamuoyuna duyurulur. 14. 07. 2023

ASDER Yönetim Kurulu   

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...