Salı, 28 Şubat 2023 11:54

28 Şubat post modern darbesini kınıyor ve lanetliyoruz

Etkisinin bin yıl süreceği iddia edilen, Türk demokrasi tarihinin kara lekelerinden 28 Şubat Postmodern Darbesinin üzerinden bugün tam 26 yıl geçmiştir.

Bugünkü Ülke gündemimiz oldukça yoğun ve acılıdır. Halen milletçe, Kahramanmaraş depreminin yaralarını sarmaya çalıştığımız, keder ve acılarımızın yoğun yaşandığı bu günlerde, öncelikle deprem şehitlerimize Allah’tan Rahmet ve mağfiret, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Toplumda derin yaralar açan ve sosyal travmalara sebebiyet veren, bir nevi siyasi depremlere dönüşen tüm darbeleri, özellikle bağımsız mahkemeler kararı ile tescillenmiş Batı Çalışma Gurubu çetelerinin yaptığı 28 Şubat Post Modern Darbesini bir kez daha lanetliyoruz.

Ülkemize ve inançlı insanlara onarılması zor yaralar açan ve yüzlerce milyar dolarlık ekonomik maliyete ve çöküntüye neden olan 28 Şubat döneminde, şirketlerin iflas ettiği, ülke ekonomisinin kilitlendiği, milletin inanç değerlerine saldırılarak sosyal ve kültürel kolonlarının kesildiği 2001 krizine giden yolun taşları döşenmiştir.

Kahraman Necip Milletimize böylesine karanlık bir dönemi yaşatan, GAFLET, DALALET VE HATTA HIYANET İÇERİSİNDEKİ BU 28 ŞUBAT ÇETELERİNİ, AZİZ MİLLETİMİZ ASLA UNUTMAYACAKTIR.  Böylesine darbeleri, bir defa daha asla görmek istemediğimizi, bunun içinde her zaman uyanık ve teyakkuzda olduğumuzu Aziz Milletimize arz ediyor ve Milletimize ebet müddet bir istikbal diliyoruz.

 

Kamuoyuna, saygı ile duyurulur. 28.02.2023

 

Mustafa Hacımustafaoğulları

ASDER Basın Sözcüsü

Son Düzenlenme Çarşamba, 01 Mart 2023 14:43
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...