Pazartesi, 01 Mart 2021 12:41

Kamu Denetçiliği Kurumu Bşk. Şeref Malkoç Bey'i Ziyaret

 

Kamu Denetçiliği Kurumu Başkanı Sn. Şeref Malkoç Bey ile yasa teklifimiz konusunda bir görüşme yapılmıştır. Görüşmede Genel Başkan Yrd. ve Ankara Şube Bşk. Dr. Hasan Hüseyin Uludağ ile Hukuk Komisyonu Üyesi Av. Namık Kemal Urhan Bey hazır bulunmuştur. Bildiğiniz üzere 6191 sayılı yasanın çıkarılmasından sonra kapsam dışında kalan mağdurların hakları ile eksik kalan hakların  verilmesi amacıyla hazırlanan yasa teklifi Asder heyeti tarafından Kısıklı’da yapılan görüşme ile Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sunulmuş,   görüşme esnasında  Şeref Malkoç Bey’de hazır bulunmuştu. Derneğimizin başvurusu üzerine 28 Şubat darbe mağdurlarının haklarının verilmesi konusunda ayrıca  hükümete görüş bildirmiştir.

Heyetimiz teklifimizin yasalaşması konusunda Şeref Malkoç Bey ile istişarelerde bulunmuş ve desteği talep edilmiştir.

Üyelerimizin bilgisine sunulur.

 

Dr. Hasan Hüseyin ULUDAĞ

Genel Başkan Yrd.

Ankara Şube Başkanı

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...