Pazartesi, 24 Ekim 2022 14:10

BASIN DUYURUSU

Kamuoyuna duyurumuzdur:

Türk Tabipler Birliği Başkanının, PKK terör örgütü ağzıyla Türk Silahlı Kuvvetlerine attığı iftirayı şiddetle kınıyoruz.

Türk Silahlı Kuvvetleri şanlı geçmişinde de günümüzde de düşmanlarına karşı asla kimyasal silah kullanmamıştır. Düşmanlarıyla her zaman mertçe mücadele etmiş, hatta yaralı ele geçirdiği teröristlerin tedavilerini yaptırarak Türk Adaletine teslim etmiştir. TSK, asaletli duruşunu en zor şartlarda dahi muhafaza etmiş ve etmeye de devam etmektedir.

TTB Başkanı temsil ettiği kurumun görev alanı dışında, kendi namert ruh halini yansıtırcasına yaptığı iftira ile mazilerindeki çizgilerini muhafaza ettiklerini göstermiştir. Dolayısıyla; TTB, Türk ibaresini hak etmemektedir.

TTB’nin TÜRK ibaresini kullanmasına müsaade edilmemesini; Türk Adaleti tarafından ilgili kişi için gereğinin yapılmasını; Türk Hekimlerinin de TBB’den istifa etmelerini bekliyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Dr. Hasan Hüseyin Uludağ

Ankara Şube Başkanı

Hasan Hüseyin Uludağ

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Son Ekledikleri: Hasan Hüseyin Uludağ

Bu kategoriden diğerleri: « ASDER Tüzüğü Basın Bildirisi »

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...