Pazartesi, 19 Eylül 2022 13:43

Sapkınlığa karşı Büyük Aile Buluşması

Dün İstanbul Fatih'te, bünyesinde 150'den fazla sivil toplum kuruluşunun yer aldığı "Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu"nun düzenlediği "Büyük Aile Buluşması" gerçekleşti.

Buluşmanın gayesi, dünya çapında toplumlara dayatılan ve normal bir şeymiş gibi kabule zorlanan LGBT sapkınlığına "Dur" demekti.

 

Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren "Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu" kendini şu ifadelerle tanımlıyor:

1- İçerisinde bulunduğumuz dijital çağda tüm dünyayı ve ülkemizi bir virüs gibi saran LGBT propaganda ve dayatmalarına karşı çıkan.

2- Küresel sermayenin ve emperyalist lobilerin, insanlık neslini azaltmak için ürettiği sapkın projeleri kabul etmeyen.

3- Birleşmiş Milletler başta olmak üzere tüm uluslararası kuruluşlar üzerinden kirli fikirlerini meşrulaştırmaya çalışan kaotik çeteleri protesto eden.

4- İnsanlığın fıtratını, evrensel normları, milletlerin gelenek ve göreneklerini, insanı "insan" kılan aile değerlerini hiçe sayan oluşumların hepsini reddeden.

5- Kirli emelleriyle insanlığı, aileleri, en önemlisi masum çocukları zehirleyen ve üstelik bunu "Özgürlük" teraneleriyle tüm uluslara empoze etmeye çalışanlara artık dur diyen, 150'den fazla sivil toplum kuruluşunun gayretiyle, milletin gür sesini duyuran hür iradeyiz.

Platformu oluşturan insanlar ne istediklerini de vâzıh bir şekilde anlatıyor:

1- İnsanlığın olduğu her yerde LGBT propaganda ve dayatmalarına karşı farkındalık oluşturmak istiyoruz.

2- Cinsiyetsizleştirmek, insan neslini azaltmak, aile kurumunu yok etmek isteyen küresel ve emperyalist örgütlere dur demek istiyoruz.

3- Devletimizin ve dünya devletlerinin bu sapkın azınlığın hukuki ve idari yaptırımlarına karşı çıkmasını istiyoruz.

4- Çocuklarımızı, torunlarımızı tehdit eden LGBT propaganda ve dayatmasını engelleyecek yasal düzenleme istiyoruz.

5- Malum yapılar tarafından kandırılan gençlerin ve yetişkinlerin fenalıktan kurtarılmasını istiyoruz.

6- Din-dil-ırk-mezhep-siyasi görüş-ideoloji fark etmeksizin tüm halkımızın bu çağrıya kulak vermesini istiyoruz.

Pazar günkü buluşma tarihî bir aksiyondu. İnsan olma onurunu taşıyan her dünya görüşünden insan bir araya gelip sapkınlığa ve dayatmaya direneceklerini ifade ettiler. Bu tarihî buluşma sadece İstanbul'la sınırlı kalmamalı. Bu buluşma ülkenin her yerine yayılmalı.

"LGBT'li birey" denilerek sapkınlık normalleştiriliyor. Sapkınlığı çocuklara kadar indirdiler. Sınırları yok. Çizgi filmlerde, çocuk kitaplarında cinsiyet değiştirme normal bir hâdiseymiş gibi çocuklara anlatılıyor. Bu bağlamda "Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu" sadece meydanlarda değil her alanda sapkınlıkla mücadele edecek hamleler yapmalı.

Tabiî ki devlet de gerekli tedbirleri almalı ki neslimizi bu sapkınlardan koruyabilelim. Bu mevzu sadece sivil toplum kuruluşlarının mücadelesiyle önlenebilecek bir mevzu değil. Lâkin dünkü tarihî buluşmanın devamı gelirse devletin de sapkınlığa karşı adım atması sağlanır.

Daha "Büyük Aile Buluşması" olmadan LGBT'li sapkınlarında ve destekçilerinde panik başladı. Kendileri meydanlarda yürüyüş yaparken sorun yok ama sapkınlığa karşı yürüyüş yapmak 'Nefret suçu'ymuş!

Sapkın çevrelerdeki panik de gösteriyor ki dünkü "Büyük Aile Buluşması" hedefini vuran bir eylem oldu. Öyleyse devam...

 

https://www.star.com.tr/yazar/sapkinliga-karsi-buyuk-aile-bulusmasi-yazi-1737539/?utm=gazeteoku&utm_source=gazeteoku&utm_medium=referral

 

Yakup Köse

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...