Çarşamba, 16 Ekim 2019 10:15

BARIŞ PINARI – MÜNBİÇ

PKK, PYD, YPG (DAEŞ) Kahraman ordumuzun karşısında tutunamayacağını anlayınca oraya buraya imdat çığlıkları gönderiyor. ABD’ye bizi sattınız diyor. Siyonist İsrail’in maşası olduklarından onlara bir şey diyemiyorlar. Siyonistler bu ara izliyorlar. Gizli mesajlar verip kendilerini bu olayın içinde göstermek istemiyorlar. Çok kurnaz politika yürütüyorlar.

Türk aklı o Siyonist hainlerin planlarını yerle bir etti.

Teröristler Münbiç’te Suriye bayrağı asmaya çalıştılar. ABD’nin çekildik mesajı ile bir kere daha şaşırdılar. Orayı da teröristlere dar edeceğiz inşallah.

Suriye ile görüşüp birleşme yolları aradıklarına dair spekülatif haberler geliyor.

Peki oldu ki Eset ile görüştüler.

Eset sormayacak mı, bugüne kadar Suriye’nin yarısını DAEŞ ile birlikte işgal edip halkımı öldürdünüz, eşkıya yönetimi kurup halkımı göç ettirdiniz, haraca bağladınız, ABD şemsiyesi altında sürekli hava attınız, Türk ordusu karşısında varlık gösteremeyince kapımı çaldınız.

Ne hakla peki, hangi yüzle; demeyecek mi?

Peki ne hakla ve hangi yüzle.

Bunlarda yüz yok.

Çünkü uydusu oldukları Siyonist İsrail taktikleri ile mazlumu ezip devlet kurabileceklerini zannettiler. ABD ve AB bu işe çanak tuttular.

Çünkü hedef Türkiye idi.

Yükselişine bir türlü engel olamadıkları Türkiye.

Silah vermeyeceklermiş. Size güvenip bu mücadeleye girmedik ey emperyalist güçler.

I. Dünya savaşını siz çıkardınız, II. Dünya savaşını siz çıkardınız. Afrika’yı sömürge yaptınız. Dünyanın her yerinde kan döktünüz. Türkiye’nin haklı mücadelesine bir şey söylemeye yüzünüz yok, olamaz.

Siyonist İsrail Hristiyan alemini aldattı. Hitler Nazi Almanya’sının kendilerine yaptığı zulmü lehlerine çevirerek AB’yi ve ABD’yi çok güzel uyuttular.

Hristiyanlar ezeli düşmanları Yahudileri korumaya başladılar ve samimi oldular.

Tarihe bir göz atılsa Yahudilerin Hristiyan ülkelerinde hiçbir varlıklarının olmadıklarını göreceksiniz. 1492’lı yıllarda İspanya’dan sürüldükten sonra sadece Osmanlı Devleti tarafından kabul edildiklerinin unutup en büyük ihaneti Osmanlıya yaptılar.

Şimdi Hristiyan alemini kukla gibi oynatıyorlar. Uydurmuşlar bir Antisemitizm yalanı, bütün planlarını bu yalan etrafında örüp duruyorlar.

Türk aklı bu yalanları yemez.

Siyonist planlarınızı çoktan çözdük.

Çünkü ahir zamanda bizim elimizle yok edileceklerini biliyorlar. Zaman yakındır. Allah’ın izni ile.

Yeniden “Hak gelecek ve batıl zail olacaktır”.

NOT: Yazarımızın makaleleri aynı zamanda habername.com sitesinde yayınlanmaktadır.

Son Düzenlenme Çarşamba, 16 Ekim 2019 10:36
Ahmet Türkan