Pazar, 10 Haziran 2018 02:26

Konuşan BAŞKOMUTAN, Alkışlayan KOMUTAN

Kasketli Maarem'in ayarı iyiden iyiye kaçtı.
15 Temmuz, Terörle Mücadele ve Suriye’de gerçekleştirilen 3 sınır ötesi harekat ; Fırat Kalkanı, İdlip, Zeytindalı Harekatlarının kahramanı olan İsmail Metin TEMEL Paşa'nın apoletlerini sökecekmiş.

*

Sebep?

Malatya’daki iftarda Cumhur Başkanı’nın konuşmasını alkışlamak.
Konuşan BAŞKOMUTAN, alkışlayan KOMUTAN sana ne Maarem?

*
Yok Cumhurbaşkanı beni eleştirirken alkışladı. Peki kardeşim sen diktatör müsün bu keyfilik de ne? Hukuk yok mu? Allah'tan iktidar değilsiniz olsanız Milli Şef dönemlerine rahmet okutursunuz alim Allah.

*
İşin dikkat çeken yanı TEMEL Paşa’nın apoletlerini sadece Maarem değil ABD, PENSİLVANYA iti, AB, PKK ve alayı sökmek ister. Niye? Çünkü yıllardır yapılamayanı yapıp gerek Doğu- Güneydoğuda ve gerekse Suriye ve Kuzey Irak’taki terör yuvalarına tarihin en büyük yıkımını yaşattı.

*

TEMEL Paşa’nın bu başarısı bölgede tezgahlanan ve Müslümanın Müslümana kırdırılması esasına dayanan vekalet savaşlarını bitirip, ABD’nin terör örgütleri üzerinden bölgeyi tanzim etme siyasetini terk edip, müttefiklerini “sözde yeniden” hatırlamasına neden oldu. Onun için Temel Paşa’yı adı bizden, fakat ruhu ve benliği bizden olmayanlar elinden gelse bir kaşık suda boğar.

*

Metin Paşa, sıra dışı bir komutandır. Başarılarla dolu bir hayatı vardır. NATO’cu ve FETÖ’cüler gibi salon subayı değildir. Ömrü özel kuvvetlerde geçmiş, son yıllarda FETÖ kumpasına maruz kalmış , geç terfi ettirilmiş ,15 Temmuz’da imha edilecekler listesinde ilk sırada yer almış fakat Semih TERZİ’nin suikast timini bertaraf etmiş sahici bir vatan evladıdır.

Biz onunla çalışma şerefine nail olamadık fakat ayak izlerini çeşitli kanallardan hep takip ettik. Başarısının arkasında ki ana etmen vatan sevgisi, çalışkanlığı, ve en önemlisi askerleri ile iç içe olması harekatı karargahtan değil ,sahadan yönetiyor olmasıdır.

*

Peki bu kahramanın son günlerde malum cenahın ağzına sakız yapılmasının arkasında ne var sorusunun cevabını bulmak için CHP’nin 15 Temmuz, Terörle Mücadele ve sınır ötesi harekatlarla ilgili milli meselelerde “DURAN ADAM” lığına bakmak lazım. Zannımca FETÖ’nün format attığı partilerin tümünün; CHDP, İP, Saadet’in söylemleri meseleye ışık tutmaktadır.

CHDP ne diyor?15 Temmuz : Tiyatro, Afrin’e kesinlikle girmeyin. Suriye bataklık. Suriyelileri geri göndereceğiz.

*

Fakat Maarem'e sormak icap eder.

Ey Maarem!

1-Yıllarca Kemalist sol tayfanın sözde paşaları sizi, siz de onları alkışlamadınız mı?

2- "ABD'nin İncirlik'te ki askerlerini yurtlarına göndereceğim" sonra " yok ben öyle demek istemedim. Noel'de ülkelerine gidip tekrar geri gelsinler dedim" derken birisi sana aba altından sopa mı gösterdi de anında çark ettin. Yoksa ABD askerine duyduğun saygıyı kahraman askerimiz hak etmiyor mu?

3- Bu millet kahramanlarına taktığı apoletleri sökmeye yeltenenlerin dişlerini söker haberin yok mu?

4- 16 Nisan 2017 'de Genel Başkanın seçim için gittiği Balıkesir'de Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Ahmet Biçer tarafından temayüller çiğnenerek askeri törenle karşılanmıştı. Karşılamayı yapanların da apoletlerini sökecek misin?

Bu millet Metin Paşa’yı çapulculara yedirtmez de işte …

Vesselam…

Nejat ÖZDEN

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...