Salı, 02 Ocak 2024 13:58

ASDER Konya Şubesi 2023 ekim ayı faaliyetleri

1-) 2023 Yılı Ekim ayı ASDER Cumartesi Buluşması’’ ve sohbetli toplantımızı 07-14-21 -28 günlerinde arkadaşlarımızla dernek binamızda gerçekleştirdik.

2-) 04 Ekim Çarşamba günü Sivil Topluma verdiği destekten dolayı Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Bey’e teşekkür ziyaretinde bulunduk.

3-) 06 Ekim Cuma günü; Camiler ve din görevlileri haftası sebebiyle Diyanet-Sen Konya İl Başkanı Ali Koç hocamıza ziyarette bulunduk.

4-) 09 Ekim Salı  günü;İsrail devletinin Gazze ‘de uyguladığı savaş zulmünü telin etmek için basın açıklaması yaptık.

5-) 13 Ekim Cuma günü davet edildiğimiz Ankara’da icra edilen Ak parti insan hakları başkanlığı Toplantısı’na katılıp gündemle ilgili görüş ve tekliflerimizi ilettik.

6-) 20 Ekim Cuma günü; Konya STK kuruluşları Olarak Gazze yürüyüşü yaptık.

7-) 24 Ekim Salı günü şehrimizin genel güvenlik ve asayiş durumu ile istişarelerde bulunmak üzere ilgili olarak STK’larla birlikte İl Emniyet Müdürü Engin Dinç Bey’i makamında ziyaret ettik.

8-) 27 Ekim Cuma günü elektronik ortamda icra edilen, Evlâd-ı Fâtihan Projesi kapsamında Balkan STK’lar İstişare Toplantısına katıldık ve gündemle ilgili görüşlerimizi paylaştık.

9-) 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için davet edildiğimiz Konya Valiliği Kutlama Programı’na katıldık.

10-)30 Ekim Pazartesi günü; AGS derneğinin organize ettiği Gazze şehitleri için Sultan Selim Camii sabah Namazı Dua programına iştirak ettik 

                    MEHMET KANMAZ

            ASDER KONYA ŞUBE BAŞKANI

 

Gürcan Onat

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...