Cumartesi, 07 Ekim 2023 15:17

ASDER Konya Şubesi basın Açıklaması

Teröre Geçit Yok

Değerli Halkımız; Cennet vatan Türkiye’mizin gündemi hiç boş bırakılmamış ve Her büyük hadise öncesi, içerideki Truva atlarını harekete geçirerek Öyle büyük gürültü koparıyorlar ki, kafamızı kaldırıp ne olduğuna bakamaz hale getiriyorlar.

Bu anlamda; 01 Ekim Pazar günü sabah; Ankara’da yaşadığımız terör saldırısı sonucu yaşanan elim hadisede yeni bir gürültü çıkarma oyunun bir başlangıcı olacağı kanaatindeyiz.

Şu yaşadığımız olaya baktığımızda Hamdolsun bizden büyük bir kayıp olmamış ve İki terörist etkisiz hale getirilmiş olup iki yaralı polisimizin hayati sıkıntısı yoktur.

Adaleti savunanlar derneği olarak; Halkımızla yaşadığımız bu oyunu, Özellikle PKK’nın 1992-1995 yıllarında Türkiye’yi terör bataklığına çektiği zamanlar gördük. 1997 Yılı 28 Şubat post modern darbe tezgahında gördük ve çok ağır bedel ödedik.

2015 yılı Hendek kalkışmasında gördük, 2016 FETÖ darbe teşebbüsünde gördük...! 

Hatta; Bölgesel bazı gelişmelerde Türkiye’yi oyun dışı bırakma aşamalarında gördük.

İşte;01’Ekim Pazar günü Ankara’da yaşadığımız terör hadisesi ile görüyoruz ki; ŞİMDİ YİNE DENİYORLAR. ÇAKALLAR GİBİ, SIRTLANLAR GİBİ YİNE SALDIRIYORLAR.

Adalet savunanlar derneği olarak; açıklıyoruz ki Hamdolsun planları yine tutmadı, Rabbimin izni ile bu Necip millet oyunun farkında ve provokasyonlara geçit Vermedi, vermeyecek 

TBMM’nin 2.Yasama yılı başlangıcında hedefe aldığı Meclis’imizin kurumsal kimliğini ve varılmak istenen oyunu bu gazi Meclis geçmişte olduğu gibi bozmuş ve yine bozacak

Değerli arkadaşlar; İçimizdeki hainlere bakınca dışarıda tehdit aramaya bile gerek yok, Siyasi ittifak adı altında terör örgütleriyle bile ortaklık kurdular. Daha ne olabilirdi...!

Değerli arkadaşlarım; Hiç üzülmeyin ümitleri kırmaya gerek yok, Çünkü Ülkemiz eski Türkiye değil, Çünkü Türkiye sandığımızdan çok daha büyük. İçeridekilerin algılayabileceğinden çok daha büyük. Çünkü Türkiye sadece Anadolu değil. Çizdiği gelecek haritası sadece Türkiye kadar değil.

Değerli kardeşim, Arkadaşım, akrabam, Hısımım, komşum, yakın veya uzak çevremdeki değerli insanımız: Bunun; Erdoğan’la, Bahçeli veya Erbakan’la ilgisi yok lütfen dar pencereden bakma TÜRKİYE’NİN VAROLUŞU TEHDİT ALTINDA, UYANIN...!

Adaleti Savunanlar Derneği olarak kanaatimiz Odur ki bu, açık ve net bir şekilde Türkiye’nin varoluşu ile ilgili...tabii biz millet olarak bu siyasi hesaplaşmanın oyununu 28 Mayıs’ta kazandık, daha ne oyunlar oynanacak ve biz inşallah yine kazanacağız ama Ne olur rehavete kapılmadan bu cennet vatana birlikte sahip çıkalım...

Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz. 02/10/2023

 

                Mehmet Kanmaz 

         ASDER Konya Şube Başkanı

      ASDER Genel Başkan Yardımcısı 

Mehmet Kanmaz

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...