ASDER Nisan 2018 ayı Faaliyet Özeti

1. GENÇ ASDER Adalet Okulu 01 Nisan 2018 tarihinde yapılan son ders ve kapanış programı ile son bulmuştur. Kapanış programında son ders; Doç.Dr. Halil İbrahim KUTLAY tarafından gerçekleştirilmiştir. Ders sonrası Adalet Okulu öğrencilerine Katılım Belgeleri takdim edilmiştir. Asder Genel Başkanı Prof.Dr.Nevzat TARHAN Hocamızın da katıldığı program hatıra fotoğrafı ile son bulmuştur.
  2. Asder Eskişehir İl Temsilcisi Cüneyt TIKIZ Başkanlığında bir heyet 03.04.2018 tarihinde Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı, BBP Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Sayın Harun Karacan, 28 Şubat Araştırma Komisyonu Başkanı Ankara Milletvekili Sayın Aydın Ünal beyi ziyaret etmiştir.
  3. Marmara Üniversitesi Hukuk Müşaviri Yahya Kemal Ballı, Marmara Üniversitesinde Araştırmacı Tekin Bozkurt ile Araştırmacı Sadık Güray Balatekin Beyler 04.04.2018 tarihinde Asder Genel Merkezini ziyaret ettiler. Güncel konular üzerinde karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Misafirlerimize Derneğimizi ziyaretten dolayı  teşekkür ederiz .
  4. Derneğimiz Üyelerinden Önder Bulut Bey, Çağlayan Adliyesi Özel Güvenlik Müdürü olarak görevlendirilmiştir.

Derneğimiz Genel Sekreteri Reşat Fidan ve Denetleme Kurulu Başkan Yrd. Osman Kaçmaz tarafından makamında ziyaret edilmiş ve hayırlı olsun temennilerinde bulunulmuştur.

Önder Bey’e yeni görevinde başarılar dileriz.

1. Derneğimizin 2017 yılı denetimi 10.04.2018 tarihinde Dernek Genel Merkezinde gerçekleştirilmiştir.
  2. Denetleme Kurulumuz Derneğimizin 2017 yılı işlemlerini incelemek üzere 10.04.2018 tarihinde çalışmaya başladı.

Hayırlı olsun.

1. Yeni göreve başlayan temsilcilerimiz için flama, pankart yaptırılmış, yardımcı doküman kendilerine gönderilmiştir.
  2. 19.04.2018 günü, Çağlayan Adliyesi önünde; 28 Şubat-BÇG davasında müebbet-tutuksuzluluk kararını protesto edilerek Basın açıklaması düzenlenmiştir. Daha sonra İstinaf mahkemesine müebbet hapis cezası verilen mahkumların tutuklanması talepli itiraz dilekçeleri nöbetçi id. mhk. kalemine teslim edilmiştir.
  3. BÇG davasının müebbet ile sonuçlanmasının yankıları ve tutuksuzluğa tepkilerimizle ilgili medyada (Necmettin Keleş, Bülent Demir, İbrahim Keleş) bazı arkadaşlarımız programlara katılmışlardır.
  4. Kütahya İl Temsilcimiz, Bayram Yüğrük bey derneğimizi ziyaret etmiştir.
  5. Eskişehir İl Temsilcimiz Cünyt Tıkız bey “Cömert Usta” İşyeri yeni yerinde açılmıştır. Hayırlı olsun, bereketler getirsin diyoruz.
  6. Mehdi Sungur paşanın vefatı üzerine,memleketi Yalovada cenazesine bir grup arkadaşımızla iştirak edilmiştir.Allah rahmet eylesin.
  7. 6191-Araştırmacı olarak kamuda göreve devam eden arkadaşlarımızın, TSK daki emsallerinin yararlandığı yan ödeme zamlarından aynen yararlanmaları için BUMKO da yayınlanması hakkında Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğüne resmi yazı gönderilmiştir.
  8. 24 Haziran’da yapılmasına karar verilen erken seçimler nedeniyle, Milletvekilliği Aday Adayı olarak bazı arkadaşlarımız müracaat etmişlerdir. Camiamızda yüksek heyecan oluşturan başvurulardan, en az üç-dört adayımızın meclise vekil olarak girmesiyle doğal temsilcimiz olacaklarını ve tüm mağdurların haklarını savunacaklarına olan inancımızı beyan ile hayırlı olmasını dileriz.
  9. Asder genişletilmiş İstişare kurulu Nisan ayı yönetim toplantısıyla birlikte yapılmıştır.280418
  10. Balkanlar Turu organizesine iştirak eden 20 kişilik ASDER grubumuz, ecdad yadigarı beldelere hareket etmişlerdir.290418

Resim Galerisi