Uyarı

JUser: :_load: 989 kimlikli kullanıcı yüklenemiyor.
Cumartesi, 07 Ekim 2017 14:56

İsrail terörüne kim dur diyecek……….?

Ne iğrenç bir suskunluktur; zulme sessiz kalmak…….

Ey zulme sessiz kalarak, zalimleşen ülkeler; her geçen gün düşman kazanıyorsunuz, her geçen gün nefretler üzerinize toplanıyor… Oysa düşman kazanmak huzur vermez, dost kazanmak huzur ve güven verir.

Ruhsuz Amerika, medeniyetten nasip almamış batı; Dünyayı kana bulamanız ve vahşet sergilemede yaptığınız masrafı, huzur için, barış için yapsa idiniz, yeryüzünde açlık ve zulüm kalmayacaktı, dostunuz çok olacaktı… Heyhat sadece kalıbının adamı olan ve liderliğin hakkını veren Türk  Milleti ve onun lideri, vahşete dünyanın neresinde ve kime yapılıyorsa haykırıyor, Türkiye’nin insanı, yapılan zulme yeter diyor…dünya liderimiz, insan olduğu için, gerçek lider olduğu için, yürekli bir haykırış sergilemekte…

Ey dünya, sessiz kaldıkça küçülüyor, sessiz kaldıkça elin ayağın kana bulanıyor ve bu sessizliğinde iğrenç hesapların olduğu ortaya çıkıyor! Utanın çocuklarınızdan, utanın tarihin adil yargılamasından, utanın altına gireceğiniz topraktan, utanın Birleşmiş Milletleri leşe çeviren beş daimi yüreksiz ve zulme ortak olan üyeler… Bugüne kadar utanmadığınıza göre bu melekeyi kaybettiğinizi tescillemiş oluyorsunuz…

İnternete düşen, sahile vuran çocuğun cesedini, Avrupa pazarında aç, sefil, her değeri pazarlanan kadınlarımızı görünce dehşete kapıldık, yüreğe ateş düştü, akıl yerinden oynayacak! Yanıyoruz Ya Kahhar, sabrımız zayıf, sahip çıkmamız zayıf, kardeşlik zayıf... Senin sonsuz kudretine, merhametine sığınmışız. Zalime haddini bildirecek uhuvvet, güçlenen ve güçlü kılan kardeşlik ver. Zulmedene balyoz gibi inecek, ittifak samimiyet ver! Bir olmayınca, alçak birileri, Müslüman’a hayatı zindan ediyor…

Allah’ım İsrail karşısında, imkânsızlıklarla insanlık onurunu kurtaracak şerefli direniş gösteren Filistinli kardeşime, milyarlar atom gücü ver!

Bediüzzaman: “Evet, üç elif ittihad etmezse, üç kıymeti var. Sırr-ı adediyet ile ittihad etse, yüz on bir kıymet alır. Dört kere dört ayrı ayrı olsa, on altı kıymeti var. Eğer sırr-ı uhuvvet ve ittihad-ı maksat ve ittifak-ı vazife ile tevafuk edip bir çizgi üstünde omuz omuza verseler, o vakit dört bin dört yüz kırk dört kuvvetinde ve kıymetinde olduğu gibi, hakikî sırr-ı ihlâs ile, on altı fedakâr kardeşlerin kıymet ve kuvvet-i mâneviyesi dört binden geçtiğine, pek çok vukuat-ı tarihiye şehadet ediyor.” Diyerek, uhuvvetin önemini hatırlatıyor.

Biz, birlik olmazsak, enselerimiz açılacak, elin iğrenç eline, şaplak fırsatı doğacak… Gerçi artık şaplak atmıyorlar; beynimizi sarsacak darbeler vuruyorlar! İmanın gereğidir uyanık olmak, imanın gereğidir düşmanı tanımak.

Allah Resulünün (sav) sahabeleri elif gibiydiler; küfrün karşısında… İhlâs gücünün haricinde, omuz omuza oldukları için, matematiksel güç bile kazandılar… Bir avuç insan, elif gibi ve yan yana olmasaydı, dengeleri altüst edebilirler miydi? Aksesuarsız iman etmek, yeterli değil ki! Kardeş olmak, acıyı, sevinci paylaşmak, mazluma el uzatmak, zulme haykırmak imanın aksesuarıdır.

Kardeşinin acısına yanmayan insanın orucu, namazı borç ödemenin dışında meziyet katmaz ki. Farzları yaşamak, Hz. Peygamberin (sav) hayatını her şeyde model almak ve uhuvvete önem vermektir kurtuluş çaremiz!

Ya Kahhar! Ortadoğu’da zulüm var, Ortadoğu’da vahşet sıradan bir şey! İnsanlık yok, merhamet hissi körelmiş. Haydi, Siyonizm vicdan taşımıyor, duyarsız Müslüman’a ne oluyor; neden sesi çıkmaz ki? Modern dünyaya vahşet çerez gibi; çocukların deniz dalgası ile dışarı vuran cesetleri, iştahlarını kabartıyor. Alçak dünya liderleri, Müslüman’a yapılan zulümden, şehvet tadında zevk alıyor; ciğersiz Arap liderleri sayesinde…

Ah! Altın klozetlerde, kişiliklerinin özetini bırakan, Arap idarecileri ve şeyhleri: Türk milletinden ve onun liderinden,delikanlılık dersi alsaydınız; islam coğrafyasının ne için bu milleti sevdiğini merak etseydiniz, yeryüzünde daha fazla dik yürüyenlerden  olurdunuz… Petrolü rahat yiyebilmek için, alçaklar karşısında, yüzlerini, ruhlarını karartan liderler! Zulme sessiz kalmakla, vahşete ortak oldunuz yıllarca... Ah! O iki milyar nüfuslu ruhsuz Çin; teknolojin, bilimin yerle bir olsun, İsrail zulmüne kör olan Amerika..! ve Demokrasiye beşik değil, kirli planlara beşik olan ve Ortadoğu’da yeniden harita çizmek planları yapan İngiliz ve yüreği kutup soğuğu olan Rus ve adı batası Batı… Filistin, Suriye, Irak, Afganistan, Arakan….. zulüm gören tüm Müslüman’ın ahını aldınız; insanlığınızdan utanınız, eğer insansanız!

ARTIK YETER…..SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİM SÖZ BİTERMİ DEMEYİN EVET BİTER,ÇÜNKÜ GÖNÜLLER KIRILMIŞ,KALB YANGIN YERİNE DÖNMÜŞTÜR…..SİZ NE DERSİNİZ…BİR SÖZÜNÜZ VAR MI….?

                                                                                                      MEHMET KANMAZ

                                                          

Mehmet Kanmaz

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...