Cuma, 24 Şubat 2017 10:16

28 Şubat’ı Unutmamak…

Maalesef son 19 yılın tüm kurgusu bu süreç üzerine.. Elbette bu sürecin geçmişi de var.

Fatih Kanunnameleri ile başlayan esaslardan, geleneklerden, töreden ve devlet geleneğinden çözülme, 2. Mahmut’un yeniçeri katliamı gibi, fes gibi şekilsel yeniliklerle ve kökten devam etmiş, Sultan Abdulaziz’in katli, Abdulhamid Han’ın hâlli ve İttihatçı iktidarla çöküş de bu olayları izlemiştir.

28 Şubat Süreci’nde masonik, gizli paralel yapılar, aleni, yasadışı bir tetikçi şebeke kurdular. BÇG… Batı Çalışma Gurubu.. Son 300 yıla baktığınızda 28 Şubat dâhil, düşman ve işbirlikçi duruşların tamamına yakınında aleni İslam ve Türk Düşmanlığı vardı. Kalan az bir grup ise dindar görünümlü ancak İslam’ı esaslarından uzaklaştıran ve Türk Milleti’ne üstü kapalı düşmanlık yapan sinsi gruplardı. Şunu biliniz! Tüm bu gayri milli unsurların başında Dış Güçler var. İngiltere var, Almanya var, ABD, İsrail, Fransa, Rusya var…

28 Şubat’taki ihanetleri bilen ve mağduru olan insanlar olarak kin ile dolmuştuk.

Akabinde Milletimiz de kinlenmiş olacak ki, oylarımızı çoklukla hep AK Parti’ye verdik. Zulüm bitsin istiyorduk.

AK Parti, hükümeti kurar kurmaz, 28 Şubatçılar, bayrak mitinglerine başladılar.. İnternet siteleri vs. aracılığı ile algı bozukluğuna sebep oluyor, psikolojik harp yöntemlerinin birçoğunu uyguluyor ve ihanet gözlerini karartmış bir şekilde milletimize saldırıyordu.

Akabinde Ergenekon Süreci başladı.

Süreç doğru başladı. Ama doğru devam etmedi.

Birileri, hükümeti de milleti de istismar ediyordu. Göremiyorduk. Sebebi ise, hala birilerinin Atatürkçülük, çağdaşlık vs. diye Ezan ve Millet Düşmanlığı’na devam etmesiydi. Hep birlikte “Bu Millet düşmanlarına fırsat verilmemeli…” diyorduk.

Bu arada Gezi Olayları başladı. İhanet ete kemiğe bürünmüş saldırdı fütursuzca. Düşünün, İngiliz’inden Alman’ına, ABD’lisinden İsrailli’sine, İranlı’sına, Rus’una, Fransız’ına.. Herkes oradaydı. En İlginci, Apo resimli PKK bayrakları ile M. Kemal resimli Türk bayrakları yan yanaydı. Evet, birilerine düşmanlıklarında fırsat verilmemeliydi.. Onlar da İttihatçıların, masonik işbirlikçi kesimlerin ülkemizdeki seküler, millet düşmanı uzanımları değil miydi?

Tüm ilgimiz bu husumet cephesine karşı durabilmedeydi. “Allah!” dediğine inandığımız herkes sanki tek cepheydi. Gezi’de sadece AK Parti, MHP, SP ve BBP’nin bayrakları ve seçmenleri yoktu. Adeta 12 Eylül öncesi cephelere dönmüştü ülke…

Hele de bu net ayrışmada “BİZDEN!” görünenlerle ilgili endişeye mahal mi vardı? Oysa Gezi’de bile “Bizden” görünen birileri altımızı oyuyormuş..  

Ey 28 Şubat’ın hainleri, Ey şimdi bu iffetsiz iftiralarla milletimizi mahvetmeye çalışan alçaklar güruhu… ve bu fitneye susan ben dahil herkes!....

Unutmayınız ki, Milletimiz büyük bir millettir. O kahraman şehit teğmen, gönüllü olarak kahramanca PKK’lı hain itlerle savaşırken siz, medyanızda, PYD haberleri yazıyor, PKK seviciliği yapıyordunuz.

Evet, paralelciler başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, herkesi bir şekilde kullandı, maalesef birilerini de menfaatleri buluştuğu için kullanmaya devam ediyor. Ancak iftiranın da bir boyutu ve sınırı olmalı.

Şimdi herkes haykırmalı.. 15 Temmuz darbe teşebbüsünde canını feda edenler, “Bu şehitler bizim şehitlerimiz”… Onlar değil mi ki ülkem, milletim, dinim ve birliğimiz için canlarını ve kanlarını mübarek toprağımıza verdi. Kanımızdaki al rengi kanlarıyla yeniden canlandırdılar, şahadetleri ile ülkemize yeniden ruh verdiler. Şehitler hepimizin…

Bu millet sizin bildiğiniz milletlerden değil.. Kanında ve mazisinde, Gül Muhammed (SAV) var, Hoca Ahmed Yesevi var. Hamza var, Allah’ın Arslanı Ali var, Alparslan, Kılıçarslan, Selahaddin var. Fatih, Ulubatlı var.. Abdülhamid Han var. Koca Seyid var.. Biz Anadolu’da onlara Türk dedik.. Bunu söylerken bir etnik kimliği değil, sosyal bir statüyü, duruşu, zalim ve barbar küffar karşısında haysiyet, fedakârlık ve şerefle duran mü’min insanları kast ettik.

İftiralar acımasızdır, toplumda yeni yaralar açabilecek boyuttadır. Her ne yapıp durdurulmalıdır. “28 şubat mazlumlarına iftira atanlara, hayasızca zulmeden zalimlere hesap soramayan hükümete, orduya, adalet sistemine yarın Allah hesap sorsun..” ve rabbim bu millete bir daha 28 şubatlar yaşatmasın diyorum… Amin.

Mehmet Kanmaz

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...