Salı, 03 Ocak 2017 09:17

Neden Ortaköy? Neden Reina? CIA’in Derin Oyunu mu?

Terör yine adres gözetmedi, din, dil, ırk gözetmeksizin insanlık dışı bir eylemle kendini gösterdi. İstanbul’u kana bulayan terör eylemini şiddetle ve nefretle kınayarak başlamak istiyorum. Şehit olan polisimize ve saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yakınları ve tüm Türkiye’ye başsağlığı diliyorum.

Dünyanın dört bir yanından başsağlığı ve terörü lanetleyen mesajlar yağıyor. Ne hikmettir ki benzer bir saldırı da geçtiğimiz yıl Paris’te yaşanmış ve neredeyse tüm dünya liderleri birlik olup Paris’te toplanarak desteklerini bizzat göstermişti. Şimdi Türkiye’de yaşanan bu menfur saldırı sonrasında sadece kuru kuru mesaj yayınlamaları ne kadar samimi veya ne kadar gerçek. 

Saldırının yapılış şekli ve kullanılan silaha bakıyoruz öyle sadece bir terör örgütü işi değil! Peki, hangi gizli servislerin parmağı var “ORTAKÖY”de… 

Suriye’ye yapılan Fırat Kalkanı operasyonu sonrasında Güneydoğu’da PKK terör örgütüne olan desteğin azalması hatta bitmesi ile DEAŞ üzerinden Türkiye ile ilgili yeni planların ortaya çıkması da gecikmedi elbette. Geçtiğimiz günlerde Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın DAEŞ ile ilgili ABD desteği üzerine yaptığı açıklamalar sonrasında CIA’in cevabı “ORTAKÖY” oldu. Neden İstanbul? Neden Ortaköy? Neden Reina? CIA’in derin oyunu ne?  Bu soruların cevabı için Reina gece kulübünün bulunduğu arazinin kime ait olduğuna, işletme sahibine kimlerin hamilik ettiğine bir göz atmak yetecektir…!  

Küresel güçlerin savaş baronlarının Türkiye’yi terör alanı olarak belirlemesinin altında yatan asıl gerçek, birçok yöntem olarak kaşımıza çıkmaktadır. Bu yöntemlerin başında, çok tehlikeli militanları buldukları görülmekte. ÖRNEK: Yoksul Asya ülke çocuklarını elli bin, yüz bin dolara veya daha fazlaya satın alarak, başka ülkelerde canlı bomba veya intihar eylemcisi olarak kullandıkları görülmektedir. Fas, Tunus, Suriye, Somali gibi ülkelerde faaliyet gösteren yabancı servisler “İSLAM” dinini kullanarak “CİHAT “adı altında cennet vaadi ile taraf topladığı gibi ayrıca İSLAM dinini bir morfin olarak kullandığını, cahil ve aptalları bulduğunu görmekteyiz. 

Son zamanlarda yapılan eylemlerin, yöntem ve biçimine bakıldığında, bu eylemlerde uluslararası gizli servislerin parmağı olduğunu sağır sultan bile duydu. İşin ilginç yanı, bizim Kemal Kılıçdaroğlu halen anlayamadı. Komik olan Türkiye Cumhuriyeti Parlamento’sunda ve muhalefet partisi genel başkanı olmasına rağmen, operasyonun Türkiye’ye yapıldığının farkında değil! Adamın bütün derdi bir sonraki CHP kurultayında tekrar nasıl genel başkan olacağının hesabını yapmak! “AH BE KEMAL BEG” ülke elden gidiyor, sen hükümete yüklenmeye devam et, Allah siz ve sizin gibi insanları ıslah etsin. Sizde milli birlik ruhu hiç mi yok…!

OYNANAN OYUN GAYET AÇIKTIR…! 

Türkiye’de kaos ortamı yaratmak. Alevi –Sünni çatışması çıkartarak Türkiye’yi Irak, Libya, Suriye gibi iç savaşa sürüklemek. Gerek sosyal medya, gerekse yandaş medya üzerinden yürütülen algı operasyonlarıyla Türkiye’nin hassas noktalarını kaşıyarak kanatabileceklerini zannediyorlar! Bugün hâlâ T.C vatandaşı kimliği ve pasaportu taşıyan alçaklar yurt dışından mesajlarını sosyal medyada paylaşmaya devam ediyor. Terzi yamağı diye kendini adlandıran “bit yavrusu” satılmış mason, satılmış aklıyla Türkiye’ye hakaretler savuruyor! Diğer tarafta şeref yoksunu Jhon Dündar, şanlı şerefli Özel Harekât Polisini hedef gösterip, Diyanet’in olayı provoke ettiğini yazıyor. Hele bir de CIA ajanı öyle biri var ki (Liderini yatak odasında tayin eden parti mensubu ile anılan) Türkiye’yi PKK ile iyi geçinmesi için uyarıyor, yoksa DAEŞ’in eylemlerine devam edeceği tehditlerini savuruyor. Hazırda bekleyen ne kadar HAİN kan emici ve satılık kalem varsa, sosyal medyada tetikçilik yapmak için sırada bekliyor. Bunlardan bazıları Emre Uslu, Ahmet Şık, Can Dündar, Mehmet Aslan, Timur Kuran ve daha nice yavşaklar ve Etilerin yumuşak piçleri, daha niceleri…

Rahmetli Timurtaş Uçar hocamız 1999 yılında tam da bu günü işaret etmiş. “Bir yerde alkol içiliyor veya alınıyor diye bir başkası İSLAM adına insan öldüremez yüce dinimiz bunu emrediyor” dediğinde tam da bugünü ifade ediyor. Bu alçaklar ancak batının ve haçlıların uşağı olur. Bu canilerin İSLAM’DAN uzaktan yakından ilgisinin olmadığını Kur’an-ı Kerim açıkça ifade ediyor: “Kim bir insanı (suçsuz yere) öldürürse, sanki bütün insanları öldürmüş gibidir. Kim de suçsuz bir insanı ölümden kurtarırsa, sanki bütün insanları ölümden kurtarmış gibidir!..” (Maide, 5/32)

EY BU MİLLETİN EVLATLARI … EY VATANSEVER SAVCILAR… 

Bu vatan hainlerine had bildirmenin zamanıdır…! 

Aziz ülkemin insanlarına selam olsun, dua ile kalın saygılarımla.

Sabri BALAMAN

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...