Cumartesi, 07 Ekim 2017 14:27

ASDER Konya Şube Başkanlığı Eylül 2017 Faaliyetleri

1-) 09-16-23-30  Eylül ayı cumartesi günleri artık mutad hale getirdiğimiz ‘’ASDER cumartesi buluşması’’ toplantılarımızı icra ettik.

2-) 01 Eylül cuma günü;konya stk.larla birlikte icra ettiğimiz kurban bayramı bayramlaşma sına icabet ettik.

3-) 06 Eylül Çarşamba  günü;”28 şubat” duruşması için ANKARA’ya gittik ve duruşmada müdahil ve mağdur olarak sözlü ifade verdik.

4-)08 Eylül Cuma  günü;kardeş kuruluşlardan ANA-DER’inin kermesine katıldık.

5-)12 Eylül salı günü Konya’da devam etmekte olan FETÖ duruşmasına katıldık.

6-) 14 Eylül Perşembe günü;Merma belediyesi”miras”projesi tanıtım proğramına katıldık.

7-) 15 Eylül cuma günü;aylık yemekli toplantımızı AHMET ÇAPAR kardeşimizin evinin bahçe sinde icra ettik,ve arkadaşlarımız bize gönüllerinden kopan sürpriz plaket verdiler.

8-) 18 Eylül pazartesi  günü Konya B.Şehir genel sekreteri’ni ziyaret ettik ve şehrin sorun larını iletip acil yapılması gereken “tramvaylarda aile vagonu”konusunu istişare ettik.

9-)20 eylül Çarşamba  Konya B.şehir stk.ve halkla ilişkiler daire başkanını ziyaret edip,sivil insiyatifin sorunlarını müzakere ettik.

10-)21 Eylül Perşembe  günü gaziler haftası nedeniyle,valilik tarafından icra edilen prog rama katıldık.

11-)23 Eylül cumartesi günü derneğimiz üyesi Em.astsubay Ömer taşçı kardeşimizin vefat eden ablasının cenaze törenine katıldık.

12-) 25 Eylül pazartesi günü hac görevinden dönen üyemiz osman balcı kardeşimize ve Konya B.şehir itfaiye daire başkanı Cevdet işbitirici ile sosyal işler daire başkanı sedat Ersöz bey’e ziyaretde bulunduk.

13-)29 Eylül Cuma günü akşam Hac farizasını ifa eden yönetim kurulu üyemiz Memiş Ceyhan kardeşimizi evinde eşlerimizle beraber ziyaret ettik.

14-)30 Eylül cumartesi günü istanbul’da genel merkez yönetim kurulu toplantısına katıldık.

Son Düzenlenme Çarşamba, 01 Kasım 2017 11:12
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...