Cumartesi, 10 Haziran 2017

Asder Konya Şb.Mayıs 17 Faaliyetleri

ADALETİ SAVUNANLAR DERNEĞİ KONYA ŞUBE BAŞKANLIĞI 2017 YILI MAYIS  AYI                                                                        .                                                                FAALİYETLERİ

1-) 06-13-20-27 mayıs cumartesi günleri artık mutad hale getirdiğimiz ‘’ASDER cumartesi buluşması’’ toplantılarımızı icra ettik.

2-) 01 Mayıs pazartesi Memur-sen sendikasının düzenlemiş olduğu 01 mayıs emek bayra mını etkinliklerine katıldık .

3-) 08 Mayıs pazartesi akşamı göz ameliyatı olan Ahmet çapar kardeşimize evinde ziyaret de bulunduk.

4-) 10 mayıs Çarşamba günü filistinden konyaya gelen stk temsilcisi kardeşlerimizi misafir ettik karşılıklı istişarede bulunduk.

5-12 Mayıs Cuma günü KONYA Müsiad heyetini platformda ağırladık ve karşılıklı görüş alışverişde bulunduk.

6-) 13-14 Mayıs 2017 tarihlerinde “as-der Ankara” buluşması toplantılarına 6 arkadaşımızla katılıp,istişare ortamlarında görüş ve faaliyetlerimizi paylaşma imkanı bulduk.

7-)17-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında konya stk platformunun organizasyonu ve as-der konya’nın bizzat faaliyetler katkı verdiği 14.ufukturu-MARDİN Proğramına katıldık,400 kişilik seçkin davetlilerin,kamu ve yerle yöneticilerinin ve sayın Ahmet davutoğlu’nun katılımı ile yapılan  bu proğramda iki gün çalıştay ,ve MARDİN-MİDYAT-HASANKEYF VE ŞANLI URFA Ziyaretlerini kapsayan iki gün kültür gezisi icra edildi.

8-) 24 Mayıs Çarşamba günü akşam aylık yemekli toplantımızı derneğimiz binasında yapıp  “AS-DER ANKARA”Buluşmasını,ufukturu proğramını,28 şubat davasını ve RAMAZAN ayında yapacağımız faaliyetleri istişare ettik.

9-)28 Mayıs Pazar günü Kimsesizlere yardım vakfının(Kim-sev)iftar proğramına katıldık

10-) 29 Mayıs Pazartesi günü konya Müsiad’ın iftar proğramına katıldık.

11-)30 mayıs Salı günü Selçuklu belediyemizin iftar proğramına katıldık

12-) 31 mayıs Çarşamba günü kon-tv.Hasbihal-proğramına katılıp arkadaşlarla“ufukturu”nu değerlendirdik.

MEHMET KANMAZ

AS-DER KONYA ŞUBE BAŞKANI

Okunma 68 defa
ASDER Genel Merkezi

E-Bülten

E-bültenimize üye olun. Haber ve duyurularımızı kaçırmayın.

Spam göndermiyoruz.

Bu sitede yer alan yazılar, makaleler, haberler yazarların sorumluluğundadır. © 2017 ASDER. All Rights Reserved.

Design & Development by JoomShaper