Cumartesi, 10 Haziran 2017 11:46

Asder Konya Şb.Mayıs 17 Faaliyetleri

ADALETİ SAVUNANLAR DERNEĞİ KONYA ŞUBE BAŞKANLIĞI 2017 YILI MAYIS  AYI                                                                        .                                                                FAALİYETLERİ

1-) 06-13-20-27 mayıs cumartesi günleri artık mutad hale getirdiğimiz ‘’ASDER cumartesi buluşması’’ toplantılarımızı icra ettik.

2-) 01 Mayıs pazartesi Memur-sen sendikasının düzenlemiş olduğu 01 mayıs emek bayra mını etkinliklerine katıldık .

3-) 08 Mayıs pazartesi akşamı göz ameliyatı olan Ahmet çapar kardeşimize evinde ziyaret de bulunduk.

4-) 10 mayıs Çarşamba günü filistinden konyaya gelen stk temsilcisi kardeşlerimizi misafir ettik karşılıklı istişarede bulunduk.

5-12 Mayıs Cuma günü KONYA Müsiad heyetini platformda ağırladık ve karşılıklı görüş alışverişde bulunduk.

6-) 13-14 Mayıs 2017 tarihlerinde “as-der Ankara” buluşması toplantılarına 6 arkadaşımızla katılıp,istişare ortamlarında görüş ve faaliyetlerimizi paylaşma imkanı bulduk.

7-)17-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında konya stk platformunun organizasyonu ve as-der konya’nın bizzat faaliyetler katkı verdiği 14.ufukturu-MARDİN Proğramına katıldık,400 kişilik seçkin davetlilerin,kamu ve yerle yöneticilerinin ve sayın Ahmet davutoğlu’nun katılımı ile yapılan  bu proğramda iki gün çalıştay ,ve MARDİN-MİDYAT-HASANKEYF VE ŞANLI URFA Ziyaretlerini kapsayan iki gün kültür gezisi icra edildi.

8-) 24 Mayıs Çarşamba günü akşam aylık yemekli toplantımızı derneğimiz binasında yapıp  “AS-DER ANKARA”Buluşmasını,ufukturu proğramını,28 şubat davasını ve RAMAZAN ayında yapacağımız faaliyetleri istişare ettik.

9-)28 Mayıs Pazar günü Kimsesizlere yardım vakfının(Kim-sev)iftar proğramına katıldık

10-) 29 Mayıs Pazartesi günü konya Müsiad’ın iftar proğramına katıldık.

11-)30 mayıs Salı günü Selçuklu belediyemizin iftar proğramına katıldık

12-) 31 mayıs Çarşamba günü kon-tv.Hasbihal-proğramına katılıp arkadaşlarla“ufukturu”nu değerlendirdik.

                                                                                                                  MEHMET KANMAZ

AS-DER KONYA ŞUBE BAŞKANI 

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...