Milli Kazanımlarımıza Katkı Sağlayanlara Ödül

Bursa iftarımıza katılarak bizleri sevindiren Gn.Mrk.Ynt.Krl.Üyeleri ve istanbullu dostlarımıza, Ankara-Balıkesir- Bilecik- Eskişehir temsilci ve üyelerimize ,Bursalı STK Bşk ve ynt.krl.üyelerine, suriyeli ilim ehli ve kanaat önderlerine;400 kişilik salonu dolduran duyarlı ve dertli gönül insanlarına,Metin beyin katılımını sağlayan  Ersan Ergür ve katılarak 15 temmuz la ilgili heyecanımızı tazeleyen Metin Külünk kardeşimize Bursa ASDER ailesi ve 15 Temmuz Millî Irade Platformu adına teşekkür ederim.

MİLLİ KAZANIMLARIMIZA KATKI SAĞLAYANLARA ÖDÜL

1-28 Şubattan günümüze kazanımlarımıza katkısı ve güzel çalışmaları adına, 15 Temmuz Millî Irade Platformu Bşk Yrd Sn.Gülten AKTAŞ'a

2-28 Subat'tan 15 Temmuz'a uzanan zorlu süreçte Milletimize kastedenlere karşı cesur ve kahramanca mücadeleleri adına ASDER Gn.Bşk.Yrd. Sn.Mustafa HACIMUSTAFAOĞULLARI'na

3-15 Temmuz gecesi Bursa Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı olarak darbecilere karşı yürüttüğü mücadelede Bursa ve Türkiye'nin kaderinde oynadığı öncü rol adına E.Tümgeneral Seyfullah SALDIK'a

4-Çanakkale Ruhunun yeniden şahlanması ve milli iradenin güçlenmesi yönünde gece gündüz demeden gayretli çalışmaları adına İstanbul Milletvekili Sn.Metin KÜLÜNK 'e

takdim edilmiştir. Kendilerini tebrik eder ,çalışmalarında başarılar dileriz.

Arif ÇELENK

Genel Başkan Yrd.