Perşembe, 09 Şubat 2017 13:14

Üsküdar Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Furkan Tarhan, Vakıf Üniversiteleri Birliği yönetiminde

Üniversitemizin Mütevelli Heyet Başkanı A. Furkan Tarhan, Vakıf Üniversiteleri Birliği Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. 

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen olağan genel kurulda altı yıldır birliğin başkanlık görevini yürüten Rifat Sarıcaoğlu, görevi oy birliğiyle İbrahim Çağlar’a devretmişti.

Mütevelli Heyet Başkanımız A. Furkan Tarhan da Türkiye’deki vakıf üniversitelerinin önemli bir kısmını tek çatı altında toplayan birliğin yeni yönetim kurulu üyeleri arasındaki yerini aldı. 

Vakıf Üniversiteleri Birliği’nin yeni yönetimi iki yıl boyunca görevde kalacak. 

Birlik, vakıf üniversitelerinin sorunlarını farklı platformlarda dile getirerek çözüm önerileri getirmenin yanı sıra üye üniversitelerin desteğiyle sürdürdüğü faaliyetler ile Türk yükseköğreniminin çıtasını yükseltmeyi hedefliyor.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...