Cuma, 21 Temmuz 2017 17:10

Gerçekleri Korkusuzca Ortaya Koyan Sn. Çiller'e Teşekkürler...

Sn. Başbakanım,

28 Şubat sürecinde Başbakan Yardımcısı olarak görev yapar iken dış odakların maşası olan hainler tarafından gerçekleştirilen postmodern darbeyi sizin ile birlikte öğrenciler, öğretmenler, memurlar, subay ve astsubaylar, iş adamları, öğretim elemanları kısacası bütün milletimiz iliklerine kadar yaşamıştır. Bu dönemde çok büyük mağduriyetler yaşanmıştır.

28 Şubat BÇG Davasının duruşmalarına mağdur ve müşteki sıfatı ile Derneğimiz üyeleri ve gönüllüleri de katılmaktadır. 18 Temmuz 2017 tarihinde 89. duruşmada vermiş olduğunuz bilgiler ile bir tarih yazdınız.

Mahkemedeki vakarınız ve dirayetiniz ile 28 Şubat mağdurlarının ve milletimizin gönlünü feth ettiniz.  Yaşananları yiğitçe ve korkusuzca  dile getirerek “ 28 Şubat bir koalisyon darbesidir, Bu koalisyonda asker, sivil, adliye, basın yayın kartelleri, iş çevreleri, sendikalar görev almıştır” diyerek milletimizin hakkını darbecilere karşı savundunuz. Siz konuştukça darbeciler ve destekçileri perişan oldu.

Ülkemizin geleceğine çok büyük bir katkı sağlayan, dürüst, mert, korkusuz dik duruşunuzdan, gerçekleri açık ve net bir şekilde ortaya koyuşunuzdan, gücün yanında değil, mağdur ve mazlum milletimizin yanında  yer almanızdan,  gelecekte bir daha darbe olmaması için bu ülkenin istikbalinin yanında olmanızdan dolayı sizlere üyelerim ve milletim adına teşekkür ediyor, şükranlarımı arz ediyorum.

Saygılarımla.

Prof.Dr.Nevzat TARHAN

Yönetim Kurulu Başkanı

Üsküdar Üniversitesi Rektörü

Son Düzenlenme Cuma, 21 Temmuz 2017 17:19
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...