Salı, 04 Nisan 2017 23:13

Suriye'deki zalimler hesap verecektir!

04 Nisan 2017 tarihinde Suriye’nin İdlib kentinde rejim güçleri tarafından bir hava saldırısı düzenlenmiştir. Saldırıda kimyasal silah kullanılmış, kadın ve çocukların da içinde bulunduğu 100 ün üzerinde insan katledilmiş, 500 dan fazla insan yaralanmıştır. Aynı rejim güçleri yaklaşık iki yıl önce Halep’te kimyasal silah kullanmış ve bu saldırıda da 1300 kişi katliama maruz kalmıştır.

Barıştan, insan haklarından söz eden ABD, Rusya, İran ve Batılı güçler zalim yönetime karşı tavırlarını net koymadıklarından dolayı bu katliama ortaktırlar. Rejim bu güçler tarafından desteklendiğinden haince saldırıları rahatça gerçekleştirebilmektedir.

BM denilen paravan yapı savaş suçlarına karşı bir yaptırım uygulamaması ve iki yüzlü davranarak güçlünün yanında olması,  insanlık adına utanç vericidir.

Dünyanın gözü önünde işlenen bu savaş suçunu tüm insanlık adına şiddetle ve nefretle lanetliyor, Suriyeli mazlum kardeşlerimizin yanında olduğumuzu ilan ediyoruz.

Mustafa HACIMUSTAFAOĞULLARI

Genel Başkan Yrd.

ASDER Basın Sözcüsü

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...