Çarşamba, 22 Mart 2017

Teşekkür - 28 Şubat etkinlikleri

28 Şubat darbesinin 20. Yıl dönümü nedeniyle Türkiye genelinde ülkemiz insanına  ve özellikle gençlere darbelerin ülkemize yapmış olduğu tahribatlar anlatılmıştır.

Ülke genelinde meydanlarda, salonlarda, resim sergileri  açıldı. Üniversitelerde, liselerde, kültür merkezlerinde, STK salonlarında  konferans, seminer, paneller yapıldı. Basın açıklamaları ve duyuruları gerçekleştirildi. Darbeler ile ilgili kitap tanıtımları yapıldı. 28 Şubat darbesinin görüldüğü Ankara’daki duruşmada yoğun bir katılım vardı.

Bütün bu etkinlikler, ülkemizin gelişmesini ve ilerlemesini engelleyen, gençlerimizin geleceğini karartan, dış güçlerin içerdeki kuklaları tarafından icra edilen darbelerin bir daha asla ülkemizde gündeme gelmemesi içindir.

Yukarıdaki etkinliklerin gerçekleştirilmesi için akıl ve gönül teri akıtan, büyük çaba ve enerji sarf eden başta Genel Merkez Yönetimine, Bursa,Konya, Kayseri, Ankara Şube Başkanları ve yönetimine, İl Temsilcilerimize, Genç Asder’imize  ve üyelerimize teşekkür ederim.

TV programlarında konuyu çok güzel şekilde özetleyerek toplumumuzu aydınlatan Asder Basın Komisyonu Üyelerine, bir çok STK yı bir araya getirerek birlikte sinerji oluşturan, güzel çalışmalara imza atılmasına vesile olan 28 Şubat Platformu Başkanı Av. Cüneyt Toraman ve Platform Üyelerine canı gönülden teşekkürlerimi sunar, başarılarının devamını dilerim.

Selam ve saygılarımla.

Prof.Dr.Nevzat TARHAN

DAĞITIM                :

Gereği                     :

28 Şubat Haftası etkinliğinde görev alan gönüllülere

Okunma 500 defa Son Düzenlenme Çarşamba, 22 Mart 2017
ASDER Genel Merkezi

E-Bülten

E-bültenimize üye olun. Haber ve duyurularımızı kaçırmayın.

Spam göndermiyoruz.

Bu sitede yer alan yazılar, makaleler, haberler yazarların sorumluluğundadır. © 2017 ASDER. All Rights Reserved.

Design & Development by JoomShaper