Pazartesi, 17 Ekim 2016 12:30

Asder Kararname Mağdurları Komisyonunda Görev Almak İsteyenler

Sivil Toplum Kuruluşlarının başarı grafiklerinin yukarıya çıkması,  üyelerinin o dernek veya vakfa katkıları ile doğru orantılıdır.

Derneğimiz bünyesinde kurulu bulunan Kararname Mağdurları Komisyonunun daha etkin çalışabilmesi, projeler üretmesi, yönetim kuruluna tekliflerde bulunması, üyelerimiz ve gönüllülerimiz ile iletişimin arttırılması amacıyla, kararname mağduru üyelerimizden komisyonda görev almalarını bekliyoruz.

Komisyon üyeleri belirli aralıklarla toplantılar düzenler, kendi aralarında iletişim ağı  kurarak üyelerimizi bilgilendirirler.

Komisyonda görev almak isteyen arkadaşlarımız isimlerini  18 Ekim 2016 tarihine kadar Asder Genel Merkezine bildirmelerini rica ederiz.

NOT: As.Öğrenci Komisyonu ve diğer komisyonlarımız çalışmalarını verimli bir şekilde sürdürme gayretindedirler

Reşat FİDAN

Genel Başkan Yrd.

Genel Sekreter

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...